Bug z bramkarzami rywali ...

Randt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2010, 19:44    Pytanie
Bug z bramkarzami rywali ... a przynajmniej wydaje mi sie ,ze bug ... FM 2010, najnowsza latka, Villarreal, drugi sezon. Juz w pierwszym sezonie katem oka zauwazylem te ''anomalie'', nie doszukiwalem sie jednak detali...w drugim sezonie przyjrzalem sie problemowi blizej...otoz: mam za soba 15 spotkan, Primera Division i Liga Mistrzow, w 6 z tych meczow trener rywali, przewaznie miedzy 30 a 45 minuta...zmienia bramkarza (!!!???), chyba ze dwa razy zdarzylo sie ,iz postanowil zmienic goalkeeper-a w drugiej polowie...niby szczegol ale postaje delikatny niesmak ,ze rywale nie dokonca wykorzystuja swoj potencjal/mozliwosci zmian. Zdarzylo sie to komukolwiek innemu??

P.S. Wlasnie rozgrywam mecz w Lidze Mistrzow z Glasgow Rangers: Pierwsze podanie meczu, Rossi rozpoczyna z Fusterem, podanie do tylu, do Marcano, blyskawiczne odegranie futbolowki na skrzydlo gdzie czeka Escudero, mlody Argentynczyk scina do srodka, podanie do ustawionego na 18 metrze Rossiego, prostopadle zagranie w prawy rog pola karnego...strzal z pierwszej pilki...i Santi Cazorla w 20 sekundzie meczu pokonuje zdezorientowanego Cedric-a Bethelin-a wyprowadzajac tym samym Zolte Lodzie Podwodne ze El Madrigal na prowadzenie. Reakcja menadzera Rangers-ow...zmiana wspomnianego Bethelin-a na McGregor-a...Czyzby przy okazji straty bramki, trener zauwazyl, ze nie ten bramkarz wybiegl na boisko???

szfedo Przodownik pracy

0
19.03.2010 19:49    #1
Też tak czasem mam. Ostatnio z Sewillą, podstawowy bramkarz Eneyama, pokonany w 16 minucie przez Riquelme i 52 przez Paloschiego zostaje zmieniony na juniora. Dziwne, ale co się będę przejmował :P

Randt Partyzant

0
19.03.2010 19:59    #2
Jak wspomnialem, to tylko i az detal. Szkoda, bo w moim przekonaniu obniza nieco mozliwosci rywala, a ja lubie walczyc. Lubie gdy rywal robi wszystko zeby wygrac. To pewnie nie ma az tak duzego znaczenia ale zawsze. Przykladowo pare meczy temu, wyjazd z Bilbao, 5 minuta, Lorente, i juz dostawalem 1:0, przed pierwsza polowa FM magicznie sam sie wylaczyl...musialem zaczac mecz jeszcze raz. Wystawilem identyczny sklad, identyczne ustawienia i trzymalem kciuki zeby Baskowie szybko strzelili bramke, tylko po to zeby mecz wygladal tak jak za pierwszym razem...(wiem, dziwne, ale tak juz mam). Na szczescie Bilbao strzelilo gola w 30 minucie...pozniej w 60 i 70...(ale to juz inna histria:P:P:P)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.