Zauważyłem, że po instalacji ostatniej łatki gra zaczęła się zawieszać. Problem pojawia się rzadko (do tej pory dwa-trzy razy na sezon), w trakcie meczu (podgląd: cały mecz). Zawieszenie wygląda tak: piłkarze przebierają w miejscu nogami, poza tym nic się nie rusza. W menadżerze zadań nie ma informacji "nie odpowiada", jest normalne "uruchomiony". Po ustawieniu priorytetu na wysoki nic się nie dzieje (oprócz przydzielenia większej ilości pamięci grze), a po zaznaczeniu "czas rzeczywisty" zawiesza się cały system. Na poprzednich łatkach ani razu nie miałem tego problemu - były tylko kilkusekundowe zawiechy przy każdym meczu, które irytowały częściej ale wkurzały ze znacznie mniejszą siłą, bo gra odwieszała się.
Ktoś jeszcze zauważył podobną przypadłość i znalazł rozwiązanie?
Jakieś rady? W tle nie korzystam z innych programów, mam ustawionego XP'ka (SP3) na maksimum wydajności, procesor C2D T6600, 1 GB RAM, ATI X1600.
PS. Nie potrzebuję porad w stylu "a może się nie zawiesiła, poczekaj trzy dni" Desperacko pomocy nie potrzebuję - zacząłem zapisywać grę co mecz i to jest jakieś tam zastępcze rozwiązanie...
Ktoś jeszcze zauważył podobną przypadłość i znalazł rozwiązanie?
Jakieś rady? W tle nie korzystam z innych programów, mam ustawionego XP'ka (SP3) na maksimum wydajności, procesor C2D T6600, 1 GB RAM, ATI X1600.
PS. Nie potrzebuję porad w stylu "a może się nie zawiesiła, poczekaj trzy dni" Desperacko pomocy nie potrzebuję - zacząłem zapisywać grę co mecz i to jest jakieś tam zastępcze rozwiązanie...
Najnowsze posty