cofnięcie daty

efeman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.03.2010, 20:31    Pytanie
Witam

Mam problem z savem z mojej winy. Chciałem zobaczyć jak zadziała ultimatum i mnie wywalil z klaubui, to od razu sobie trochę pograłem, by zobaczyć, czy łatwo znaleźć nowy klub itp itd... I niestety jak zabawa mi sie znudziła to nadpisałem to wszystko przez przypadek na mojego save'a(nie mam backupów). Chciałem zrobić przywracanie poprzednich wersji plików w windowsie, ale nie mam takiej możliwości. Więc czy istnieje możliwość załadowania napisanego save'a w grze i cofnięcia jakoś tej gry np o dwa miesiące, czy do danej daty z przeszłości?

macias173 Młody aktywista

0
22.03.2010 20:36    #1
No way. ;] Będziesz musiał przeboleć..

Ja bynajmniej nie znam takiej możliwości.
How to Save a Life?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
22.03.2010 20:38    #2
Nie ma takiej możliwości.
lucasinho.blox.pl

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2010 21:27    #3
Jest jedno wyjście: kup se sznurek albo odkręć kurek. Niestety innego wyjścia nie ma ;(

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
22.03.2010 21:45    #4
Magnifico, zachowaj takie uwagi dla siebie.
lucasinho.blox.pl

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2010 21:53    #5
Przepraszam :**

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2010 22:27    #6
Będąc niepoprawnym optymistą mimo wszystko wierzyłem, że da się to zrobić, i kiedyś pół dnia kombinowałem, bo miałem taką samą sytuację. Może jakiś profesjonalny program typu Disk Recovery coś by zdziałał, ale mało prawdopodobne. Polecam zapytać znajomego informatyka - mi, amatorowi, się nie udało.

edt. dziś gadałem z informatykiem u mnie w firmie, często ma do czynienia z odzyskiwaniem danych, jeśli któremuś pracownikowi padnie dysk, a to się co jakiś czas zdarza. Jeżeli save przebiegł bez przeszkód, to nie ma praktycznie szans na odzyskanie starej wersji pliku. Są metody odczytywania szczątkowego namagnesowania dysku, ale to musiałbyś chyba mieć znajomych w ABW, albo nie mieć co z kasą zrobić, ponadto metoda nie jest skuteczna w 100%.

Dowiedziałem się jednak, że gdyby save został zakłócony np przez awarię FM-a, bądź np. natychmiastowe odcięcie komputera od sieci, to można nawet w necie znaleźć sposoby na odzyskanie starego pliku. Takze jeśli zacznie się save, i jesteś pewien, że to sprawi, iż odstawisz tą karierę - odłącz kompa od prądu, a potem google i jedziemy :) oczywiście wiąże to się też z ryzykiem uszkodzenia windy lub sprzętu (chociaż mi przez lata nic się nie stało :))

A na marginesie - z takich właśnie względów włączyłem opcję 3 osobnych plików jako save.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.03.2010 o godz. 21:03

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

efeman Partyzant

0
22.03.2010 23:11    #7
dzięki za odpowiedzi. Pozostaje mi tylko pogodzić się z zaistniałą sytuacją.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.