Legijny problem

clicers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.03.2010, 15:08    Pytanie
Sytuacja wygląda tak. W pierwszym sezonie dochodzę Legią do ćwierćfinału PU gdzie po zaciętym boju przegrywam różnicą 1 bramki z Bordeux pokonując po drodze znane firmy. W Polsce natomiast mam duże problemy. Niby zdobyłem mistrza ale w tragicznym stylu, nie mogę sobie poradzić np z Odrą czy Piastem. Czym spowodowana jest taka różnica w grze moich piłkarzy oraz jak temu zaradzić??

hQ Partyzant

0
26.03.2010 15:24    #1
Myślę, że jest to kwestia motywacji. Tzn. Twoi zawodnicy są zdania, że pokonując w pucharach znane firmy bez większego wysiłku pokonają Odrę czy Piast.
Polska Gola

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.03.2010 15:34    #2
...a ty nie wyprowadzasz ich z błędu.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.03.2010 16:05    #3
Pewnie przy okazji spotkania z sztabem szkoleniowym masz komunikat "Twój zespół gra na pół gwizdka z słabszymi drużynami" czy jakoś tak:)
#TeamTyniec

seba1702 Młody aktywista

0
26.03.2010 16:06    #4
Kolego tak jak piszą inni jest to ewidentny problem z motywacją. Choć muszę stwierdzić, że jednak takie "firmy" jak Odra i Piast są wyjątkowo upierdliwe w tym :). Ja grając Lechem, brat Zagłębiem L. i znajomy GKS Bełchatów (nie razem a każdy osobno jak grał) i osiągając już po paru sezonach sukcesy w LM i LE, Odra i Piast zawsze któregoś ogrywały (brat miał sytuację że po meczu z ManC gdzie zremisował 2:2 dostał od Piasta 4:1 u siebie). Nie stwierdzam, że to jest jakiś błąd (broń Boże), ale brak motywacji zdecydowanie. Moim sposobem na to jest powiedzenie, że oczekuje wygranej, a w przerwie (remis lub wynik negatywny) mocny opieprz. Nie pomaga? Parę kar, oficjalnych upomnień po meczu, itp. i w końcu przy meczu z Odrą moi piłkarze (w Lechu) chyba wiedzieli co się może święcić i skończyły się takie sytuacje
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Craxa fan Młody aktywista

0
26.03.2010 20:30    #5
To kwestia motywacji. Przykład: Gdyby Lech grał w lidze tak dobrze jak w pucharze UEFA w, w zeszłym roku oczywiście, to ligę powinien wygrać w przedbiegach.. A nie wygrał niestety..
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 19:21    #6
[quote=Craxa fan]To kwestia motywacji. Przykład: Gdyby Lech grał w lidze tak dobrze jak w pucharze UEFA w, w zeszłym roku oczywiście, to ligę powinien wygrać w przedbiegach.. A nie wygrał niestety..[/quote]

Mądrego dobrze posłuchać... poczytać znaczy się :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

malo13 Partyzant

0
27.03.2010 19:29    #7
Legią ciężko jest osiągnąć sukces, nawet w Polsce, na początku przychodzi mało kibiców, więc budżet jest mały, mały budżet- słabi piłkarze, słabi piłkarze- brak sukcesów. Trzeba mieć wiele samozaparcia ;] ale jak ci się uda, to wszystko idzie z górki, ja teraz w 2020r. jestem 22 z kolei najbogatszym klubem w Europie i doszedłem do ćwierćfinału LM i LE ;]

tomek89 Partyzant

0
27.03.2010 21:09    #8
Pamiętaj o tym, że zespoły z nieaktywnych lig spisują się o wiele słabiej, niż te, których ligi są załadowane choćby 'tylko podgląd'.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.