Problem w wyszukiwaniu piłkarzy.

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2010, 12:47    Pytanie
Witam, przez ostatnie 3 dni poszukuję wzmocnień do mojego Lecha. Znalazłem zawodników, którzy mogliby być potencialnymi wzmocnieniami mojego zespołu. Mój problem dotyczy jednak tego, że kilku z tych zawodników, na których "napaliłem się" nie ma w mojej grze. Od razu mówię, że ustawiłem np. ligę brazylijską, gdyż kilku piłkarzy, którymi się zainteresowałem grają w tej lidze. Wybrałem też dużą bazę danych. Jednak w dalszym ciągu nie mogę znaleźć piłkarzy takich jak: Awala Magalan, Ade Wlae Sunday, Rick ten Voorde , Mario Leguizamon, Sampson Cudjoe, Danys Kulakov, Mirnes Sisić, Maxym Kundel, Javier Alberto Intriago, czy Jonathan Mantey. 6 z tych zawodników, jest bezrobotnych na początku gry. Powiedzcie mi co wpływa na to, czy dany zawodnik pojawi się w grze, jeśli jest bezrobotny? Czy jeśli wybiorę rodzimą ligę danego bezrobotnego grajka, to będzie to miało jakikolwiek wpływ?

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 13:45    #1
Zaznacz opcję ''wszyscy piłkarze'' z danego kraju. Np. jeśli chcesz kupić paru Brazylijczyków to wybierz Brazylię.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.03.2010 13:55    #2
Lub ogromną bazę danych.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kanonier14 Partyzant

0
27.03.2010 14:22    #3
---->MagnificoManager
Ale ja mam konkretnych zawodników, tylko wklepuje nazwiska. Znajduje ich np. w dziale talenty.
----? Jacko
Dzięki, ale chyba nie skorzystam, bo znając mój komputer, to po paru sezonach FM kompletnie by się ścinał.
Więc wie ktoś może od czego uzależnione jest pojawianie się w grze bezrobotnych piłkarzy? Jedynie od bazy danych??

A co do graczy mających już swoje kluby, czy tylko wybierając ligę, w której gra zawodnik, który mnie interesuje mogę zwiększyć prawdopodobieństwo, że pojawi się w grze?

macias173 Młody aktywista

0
27.03.2010 14:43    #4
Od czego jest uzależnione? Od opcji ' wszyscy piłkarze ' z danego kraju, jak już napisał Magnifico.

Co do drugiego pytania. Oczywiście. ;) Czy jeśli uaktywnię ligę hiszpańską, a le nie uaktywnię wszystkich piłkarzy z Argentyny to Messi i tak będzie grał.
How to Save a Life?

kanonier14 Partyzant

0
27.03.2010 15:04    #5
A gdzie ta opcję moge znaleźć? Wiem, że kiedyś już ją widziałem, może nawet ustawiałem, ale już nie pamiętam gdzie.

macias173 Młody aktywista

0
27.03.2010 15:24    #6
Podczas zakładania nowej gry. Masz rozmiar bazy danych, bierzesz - ' niestandardowy ' i wybierasz, co tam chcesz.

Chyba tak to było, bo już bardzo dawno nie zaczynałem nowej gry. ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 15:25

How to Save a Life?

kanonier14 Partyzant

0
27.03.2010 15:34    #7
Dzięki, faktycznie jest opcja, "wszyscy gracze krajowi" z danego kraju.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution