Przejdz kochany, przejdz...

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2010, 21:52    Pytanie
Witam ! Gram sobie spokojnie moim Manchesterkiem i w koncu postanowilem podjac gre moim drugim kochanym klubem, Lechem Poznan.A wiec na start, chcialem wspomoc moj drugi zespol i chcialem wypozyczyc Machede do Lecha, zlozylem oferte, zaakceptowalem... a Federico odrzucil propozycje wypozyczenia. W jego profilu znajduje sie informacja : Ma nadzieje, ze ogra sie w lidze podczas wypozycznia. Przeciez kutwa nie chcesz przejsc do Lecha, wiec co mi za glupoty opowiadasz Federico :D

W interreakcji z pikarzem nic nie znalazlem... wiecie jak powiedziec mu lub nakazac aby zaakceptowal te propozycje ? Pozdrawiam.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.03.2010 21:58    #1
Nie możesz mu tego nakazać. Zawodnik uznał, że Lech byłby dla niego niewłaściwym kierunkiem, a mecze w jego barwach nie umożliwiłyby jego progresu, na tyle, aby mógł po powrocie walczyć o pierwszym skład w MU. Czyli po prostu ma gdzieś Lecha bo ma za niską reputację.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 21:59    #2
Chyba nie mam dla Ciebie dobrego słowa :)

Zawodnik chce się ograć, ale w lidze odpowiedniej dla (jego zdaniem) swojego poziomu. Skoro gra w Premiership, odpowiednim poziomem będzie liga porównywalna do Premiership, lub nieznacznie słabsza. Do Wisły ciężko jest wypożyczyć nawet Lukasa Jutkiewicza (aczkowiek raz mi się to udało, ale w 3cim sezonie gry, jak już był wystawiony na sprzedaż i niechiany), więc o Federico, który jednak lekko ociera się o pierwszy zespół (nie mylić z pierwszym składem) MU możesz zapomnieć.

Jak wyrazisz Nim zainteresowanie, zapewne to zignoruje, lub wręcz wyśmieje, ale możesz spróbować. Reakcja na pochwały będzie pewnie nieco lepsza, ale to w żaden sposób nie zwiększy Twoich, zerowych moim zdaniem, szans.

edt. gdyby do jakiegokolwiek klubu przychodzili zawodnicy wystawieni na wypożyczenie, i chcący się ograć w lidze, w dwa sezony najsłabszą ekipą polskiej 1 ligi zrobiłbym awans, a następnie mistrza :)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 22:01

Użytkownik uznał post za pomocny

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 22:01    #3
no to juz wiem, trudno sie mowi, jednak ze slabszymi pilkarzami nie powinno chyba byc takich problemow... Z drugiej strony, gdybyl chcial go kupic, a w MU zaznaczylbym opcje ze juz nie jest mi potrzebny, bylby oburzony i moze by przeszedl do Lecha, bo trudno, pozyjemy zobaczymy.

0
27.03.2010 22:06    #4
Ale, jeżeli zaryzykujesz - niepotrzebny klubowi, obie listy - możliwe jest, że zmieni zdanie. Masz, w najmniejszym nawet stopniu, czy nie jest zainteresowany?
Jest jeszcze wariant, że jak będzie widział, że nie gra to w końcu zgodzi się i na Lecha.

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 22:09    #5
Nie pamietam ale jest napisane, ze nie bylby zainteresowany. Chociaz, kiedys gralem z kolega przez internet i chcialem pozyskac pilkarza z jego klubu ( ktory byl najwiekszym rywalem mojego ) i gdy kolega powiedzial ze nie jest mu potrzebny, bez wahania przeszedl do mojego zespolu, chociaz w raporcie bylo napisane ze nie bylby w najmniejszym stopniu zainteresowany przejsciem.

Sprobuje ;)

DZIEKI i pozdrawiam.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 22:10    #6
[quote=Jacko]Ale, jeżeli zaryzykujesz - niepotrzebny klubowi, obie listy - możliwe jest, że zmieni zdanie. Masz, w najmniejszym nawet stopniu, czy nie jest zainteresowany?
Jest jeszcze wariant, że jak będzie widział, że nie gra to w końcu zgodzi się i na Lecha.[/quote]

Po pierwsze, to już zahacza o cziterstwo, ale w sumie tylko w wersji light. Można sobie wyobrazić, że manago Lecha i MU to dobrzy kumple :)

Ale robiąc tak, dostaniesz pewnie trzy tony ofert z innych klubów, które będziesz musiał odrzucić, żeby dać mu do wyboru "Lech, albo nic". Wtedy zawodnik obrazi się na amen, i zapewne ani go nie wypożyczysz, ani nie sprzedasz do Lecha, a na przedłużenie kontraktu nie masz co liczyć. A znając talent Federico (grałem MU) - nie radzę :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 22:10

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

0
27.03.2010 22:14    #7
Jakie cziterstwo? Chodzi o to, żeby miał mniejsze wymagania, ile razy tak robili w IRL.
Ale, IMO - loan do Lecha wpłynie negatywnie na jego rozwój, a konkretnie jego brak.

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 22:14    #8
cziterstwo ? Nie no ja tego bym tak nie nazwal, to tylko male wsparcie dla moich ''niebieskich'' podopiecznych. Bez Machedy byl przezyl, a Macheda w Ekstaklasie bylby gwiazda :D

0
27.03.2010 22:17    #9
Cziterstwo by było, jakbyś użył jakiegoś edytora żeby wpisać np. w ulubione Lecha, czy Zielu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution