Przejdz kochany, przejdz...

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2010, 21:52    Pytanie
Witam ! Gram sobie spokojnie moim Manchesterkiem i w koncu postanowilem podjac gre moim drugim kochanym klubem, Lechem Poznan.A wiec na start, chcialem wspomoc moj drugi zespol i chcialem wypozyczyc Machede do Lecha, zlozylem oferte, zaakceptowalem... a Federico odrzucil propozycje wypozyczenia. W jego profilu znajduje sie informacja : Ma nadzieje, ze ogra sie w lidze podczas wypozycznia. Przeciez kutwa nie chcesz przejsc do Lecha, wiec co mi za glupoty opowiadasz Federico :D

W interreakcji z pikarzem nic nie znalazlem... wiecie jak powiedziec mu lub nakazac aby zaakceptowal te propozycje ? Pozdrawiam.

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 22:18    #10
O nie nie, tak to nie. Tak sie nie bawie ;] Jak nie bedzie chcial Federico sprobuje z innymi ;]

Dzieki chlopaki za pomoc, pozdrawiam.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 22:27    #11
[quote=Jacko]Jakie cziterstwo? Chodzi o to, żeby miał mniejsze wymagania, ile razy tak robili w IRL.
[/quote]

gdyby N-Dubz nie prowadził Lecha, nigdy nie wystawiłby Machedy na listę transferową, i nie zrobiłby go niepotrzebnym, bo chętnych do wypożyczenia tego Miśka jest sporo. Zrobiłby to więc we własnym interesie jako menedżera Lecha, będąc menedżerem United. Mógłby też kupić do MU Robierta Lewandowskiego za 30 mln Funtów, jako "małe wsparcie niebieskich".

Oczywiście każdy ma swoją definicję cziterstwa, i nie zdziwię się, jeśli wiele osób poprze Wasze zdanie. Ponadto, jak napisałem, wyobraźmy sobie, że menedżerowie obydwu klubów to starzy znajomi :)

edt. jutro wyrzucam tą klawiaturę! co post, to edit....

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 22:28

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 22:42    #12
zrobiłem tak dla próby tak jak w Twoim problemie :) zaczałem Man UTD wzialem Machede wystawiłem na liste transferowa , nie potrzebny, zaczałem go opiepszać bez powodu i dodałem nowego uzytkownika - Lech Poznan i przyszedł na wypozyczenie :) wiec taki sposob jest dobry:) sproboj tak...;p

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 22:51

Użytkownik uznał post za pomocny

(L)

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 22:48    #13
no dzieki za poswiecony czas, jednak nie chcialbym byc wrogiem mojego idola, chociaz z drugiej strony,gry opieprze Machede, bedzie zywil niechec do mnie, a skoro Lecha tez prowadze to do mnie tez bedzie czul niechec grajac w barwach lecha ! :D

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 22:54    #14
[quote=N-Dubz]no dzieki za poswiecony czas, jednak nie chcialbym byc wrogiem mojego idola, chociaz z drugiej strony,gry opieprze Machede, bedzie zywil niechec do mnie, a skoro Lecha tez prowadze to do mnie tez bedzie czul niechec grajac w barwach lecha ! :D[/quote]

wiesz nawet jak Cie znienawidzi to moze obejmiesz reprezentacje Włoch i powołasz go do kadry to odrazu staniesz sie jego ulubiencem za to ze pozwoliles mu zadebiutować :)
(L)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.03.2010 23:00    #15
[quote2=Godman][quote=Jacko]Jakie cziterstwo? Chodzi o to, żeby miał mniejsze wymagania, ile razy tak robili w IRL.
[/quote]

gdyby N-Dubz nie prowadził Lecha, nigdy nie wystawiłby Machedy na listę transferową, i nie zrobiłby go niepotrzebnym, bo chętnych do wypożyczenia tego Miśka jest sporo. Zrobiłby to więc we własnym interesie jako menedżera Lecha, będąc menedżerem United. Mógłby też kupić do MU Robierta Lewandowskiego za 30 mln Funtów, jako "małe wsparcie niebieskich".

Oczywiście każdy ma swoją definicję cziterstwa, i nie zdziwię się, jeśli wiele osób poprze Wasze zdanie. Ponadto, jak napisałem, wyobraźmy sobie, że menedżerowie obydwu klubów to starzy znajomi :)

edt. jutro wyrzucam tą klawiaturę! co post, to edit....[/quote2]
Dla mnie nie jest do końca uczciwe prowadzenie dwóch klubów jednocześnie w jednej karierze pomagając przy tym jednemu się wybić. Co innego jakbyś ich promował jako swoją filię. Bywało w FM-ie tak, że można było na wypożyczonych do PU się zakwalifikować (szczególnie w polskiej lidze)

Aha i ten N-Dubz, żebyś mnie dobrze zrozumiał, ja ci podałem z tym edytorem taki przykład, sam tak nie robię i osobiście odradzam.

Jak widać mój sposób nie będący czitem jest dobry ;]. To nie czit, bo po prostu FM, nie daje możliwości stawienia sprawy na ostrzu noża, albo idziesz do Lecha, albo cie nie ma. Trzeba sobie radzić.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

N-Dubz Partyzant

0
27.03.2010 23:11    #16
No oczywiscie ze Edytora nie uzyje, ale prowadzenie 2 klubow mozna stwierdzic nie jest oszustwem.

Jacko, spokojnie, dobrze cie zrozumialem ;) Wiem ze nie miales tego na mysli.

Ale dziwi mnie taka mozliwosc prowadzenia 2 klubow w jednej grze. Co by sie stalo gdybym doprowadzil Lech do LM, lub po prostu zaplanowal sparing z MU ?

Jakbym mogl rozegrac ten mecz, prowadzac te 2 zespoly?

Hmm ?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2010 o godz. 23:12

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 23:15    #17
Zakładam, że obydwa zespoły prowadzą dwie postacie, które sam utworzyłeś w grze. Ja bardzo często grałem tak z kumplem, zanim powstała w naszym bloku sieć.

Nic sie nie zmienia, tyle, że zarówno jeden, jak i drugi menedżer może w trakcie meczu dokonywać zmian i wydawać polecenia. Lepiej wtedy ustalić jakieś zasady, zeby walka na boisku nie przerodziła się w walkę przed monitorem o myszkę :))

Taka możliwość została stworzona raczej z myślą o sieciówce.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2010 o godz. 00:56

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
28.03.2010 00:56    #18
Odnośnie przenoszenia, wypożyczania, itp. do drugiego klubu - nie obrażajcie się za nazywanie tego cziterstwem. Ilu zawodników IRL przeszło na wypożyczenie z Man Utd do Lecha? Nikt nigdy, i pewnie na wieki tak pozostanie. Nawet gdybyś takiemu zawodnikowi z United obraził żonę, matkę i babkę, to i tak do Polski nigdy nie przyjdzie.

Nie ma się co obrażać, i tyle ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2010 o godz. 00:59

"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

N-Dubz Partyzant

0
28.03.2010 09:44    #19
no hehe, dobrze powiedziane, ale FM to jednak tylko FM, nie wszystko jest takie jak w prawdziwej pilce, nie oszukujmy sie duzo jeszcze brakuje, wiec nie zdziwilbym sie gdyby jednak tak sie stalo. Coz, zawsze moge sprobowac ze slabszymi zawodnikami, dzieki za pomoc, zaczynam gre ! Cya ! ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.