FM staje się nudny..

Norbertinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.03.2010, 20:06    Pytanie
Tak jak w temacie.. Dlaczego tak się dzieję, że FM dla mnie osobiście staje się powoli nudnyy..? Uaktualniłem sobie bardzo dokładnie bazę danych gry, cieszyłem się, że będę grał na aktualnych składach itp, lecz teraz wydaje mi się, że straciłem tylko czas :/ Kupiłem FMa, pograłem trochę, a obecnie nie chce mi się w niego grać.. znudził mi sie:/ Niby chciałbym pograć, lecz gdy zaczynam, po paru minutach FM staje się nudny i zostaje wyłączony..:/ Jak coś to nie myślcie, że przyczyną znudzenia się FMa jest cheatowanie (patrz - budżet drużyn itp). Nie cheatuje, bo to dla mnie żadna rozrywka..A więc jest na to jakiś sposób? :D

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.03.2010, 20:10

patryk_augustow Młody aktywista

0
31.03.2010 20:15    #1
1. Zagraj angielskim klubem tylko graczami z Wysp.

2. Wprowadź klub z Blue Square North/South do Premiership (a może nawet coś więcej)

3. Tryb HC

4. Zagraj mocnym klubem np. Realem tylko Polakami.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Szyna9 Młody aktywista

0
31.03.2010 20:16    #2
tez tak miewam moge nie grać dłuższy czas ale jak już odpalam tą grę po tym czasie to zawsze mam na to jeden działający sposób obejmuje klub najlepiej z jako taką tradycją i staram się odbudować ich świetność ale podstawowym warunkiem jest to aby nie grali w najwyższej lidze mówię ci naprawdę niezła zabawa m.in dlatego aktualnie cieszę się w Vigo z powrotu Celty do Primiera Division spróbuj tak ;)

Norbertinho Partyzant

0
31.03.2010 20:24    #3
No tak - rady dobre.. :P Ale chodzi o to, że ja gram tylko i wyłącznie ligami polskimi.. I może w tym tkwi problem, ze się nudzi FM, jak gram tylko ligami polskimi.. Może to ci głupie, ale ja po prostu nie lubię grać żadnymi, innymi ligami :D

patryk_augustow Młody aktywista

0
31.03.2010 20:35    #4
Poczekaj trochę aż wyjdzie pełna wersja Liga Polska Update. Odpoczniesz sobie trochę, ale potem będziesz miał dużo chęci do gry :D
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

K0ras Młody aktywista

0
31.03.2010 20:38    #5
Wygraj Lige Mistrzów mając 11 wychowanków w 1 składzie : ) IMO najlepszy cel jaki mozna sobie postawić i dążyć do realizacji.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.03.2010 21:35    #6
Dokładnie znam to uczucie, to coś w stylu braku weny, kiedy rozpiera Nas kreatywność - coś by się porobiło, coś stworzyło, ale co?

Kiedyś wielu osobom polecałem (w zasadzie robię to do dziś) grę Fallout 1 i 2. I zawsze powtarzałem - pierwsza godzina gry będzie nudna jak flaki z olejem - przemęcz się, i idź do przodu na siłę. Potem pójdzie samo. Zawsze działało :)

Czasem w FM trzeba zrobić podobnie. Zacznij jakimś słabszym klubem, daj asystentowi zagrać towarzyskie, żeby szybciej dotrzeć do meczów ligowych, nie baw się w ustawianie treningów, taktykę zrób "na szybko". Jak zacznie się liga - zaczną się emocje, i zachce się grać. Sposób w przypadku mojej skromnej osoby działa w 80% przypadków, tak więc warto spróbować :)

Przydatność zawodników określisz w trakcie pierwszych kilku spotkań, treningi możesz zrobić zimą, a taktykę będziesz dopieszczał z meczu na mecz :)

Ja ostatnio rozpocząłem karierę Lechią Gdańsk, początki były ślamazarne, teraz, w połowie drugiego sezonu jestem na drugim miejscu, i cały dzień w robocie myślę nad taktykami :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
31.03.2010 21:36    #7
ewentualnie odpal sobie CM01/02 - sam tak zrobiłem i odzyskałem MOC
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
31.03.2010 21:54    #8
Wyłącz i spróbuj nie grać przez 2 tygodnie. Ja po powrocie z wakacji grałem z 8 godzin bez przerwy, taką miałem chcicę. ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

loswariatos Młody aktywista

0
31.03.2010 23:49    #9
Mi pomaga taka prosta rzecz jak... zmiana skórki ;)
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.