Filozofia

thegunnersfan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2010, 08:37    Pytanie
mam problem z dopasowaniem filozofi gry do zespolu...

mam rok chyba z 2018 i gram valencia, pod jakim katem dopasowac filozofie do zespolu?? co decyduje o dobrze dobranej filozofi

Guezmir Młody aktywista

0
07.04.2010 16:04    #10
Albo odezwij się do mnie na skype: vonguzoff
Postaram się pomóc.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.04.2010 18:29    #11
[quote=loswroblitos]Valencia?..... zawsze ofensywa z nasiadem na przeciwnika. Chyba że tak zmarnowałeś potencjał drużyny, że walczysz o utrzymanie ale wtedy raczej Ciebie w klubie już by nie było.[/quote]

[quote2=Guezmir]

Piszesz o strategiach, a nie o filozofii ;)
Filozofie to odpowiedniki reguł opisanych w TiRT 09.

[/quote2]

zasugerowałem się - mea culpa :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

thegunnersfan Partyzant

0
07.04.2010 18:30    #12
[quote=Guezmir]Albo odezwij się do mnie na skype: vonguzoff
Postaram się pomóc.[/quote]
guezmir, moze daj nr gg to sie odezwe ;)

Guezmir Młody aktywista

0
07.04.2010 18:56    #13
[quote2=thegunnersfan][quote=Guezmir]Albo odezwij się do mnie na skype: vonguzoff
Postaram się pomóc.[/quote]
guezmir, moze daj nr gg to sie odezwe ;) [/quote2]

nie pamiętam.rzadko używam.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
07.04.2010 19:05    #14
Ludziska, macie Donosy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Styrcu Partyzant

0
07.04.2010 19:15    #15
Tam odpowiedź do kolegi. Wnioskowałem, że od początku gry prowadzi Valencię. Z resztą nie zaznaczył tego więc można to interpretować na 1000 różnych sposobów.

thegunnersfan Partyzant

0
15.04.2010 20:14    #16

[quote=Godman]
Grając Valencią zapewne grasz zazwyczaj ofensywą, albo nawet przewagą - moim zdaniem to błąd. Jeśli rywale zaczynają się bronić, to obydwie drużyny komasują się przed polem karnym przeciwnika, i zaczyna się kopanina. Lepiej zagrać standardowo, niech rywale wyjdą ze swojej strefy, wtedy szybkimi atakami lub wrzutkami w pole karne masz znacznie większe szanse na stworzenie dobrych sytuacji, i strzelenie bramki.[/quote]
caly pic polega na tym ze wlasnie nie, gram raczej zrownowazo na filozofia i stndardowa taktyka, rezultaty rozne, statysstyki meczowe rowniez ;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.