Kraje z których piłkarze U18 mogą od razu zmieniać kluby

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2010, 09:32    Pytanie
Czy są jakieś kraje, a w zasadzie narodowości, których piłkarze mogą zmieniać kluby przed ukończeniem osiemnastego roku życia? Chodzi mi o podpisywanie kontraktów, na które zwykle muszę czekać, mimo iż np. piłkarz jest na wolnym transferze.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

dawid3009 Partyzant

0
09.04.2010 19:25    #10
Poszukaj w Norwegii, ja przy średniej bazie danych znalazłem niezłego lewoskrzydłowego (ma 19 lat i dostał powołanie do kadry, ale nie zagrał. Jak chcesz to mogę Ci podesłać screena

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.04.2010 22:15    #11
w krajach Unii Europejskiej nie powinnienes miec problemow zakontraktować "młodych wilków".... gorzej juz z krajami przykładu Brazylia, Argentyna itp.
(L)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.04.2010 22:24    #12
a co to za problem zakontraktować grajka i poczekać do 18 roku życia ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

0
09.04.2010 22:37    #13
[quote=Przemu$^^]a co to za problem zakontraktować grajka i poczekać do 18 roku życia ?[/quote]
1. potem nie może zostać moim wychowankiem.
2. jeśli jest na wolnym transferze, to przez ten okres nie rozwija się
3. głupie pytanie :)

[quote=realista_9]w krajach Unii Europejskiej nie powinnienes miec problemow zakontraktować "młodych wilków".... gorzej juz z krajami przykładu Brazylia, Argentyna itp.[/quote]
no właśnie mój problem polega na tym, że mam dostępnych tylko graczy z Afryki, Ameryki Południowej i Karaibów - czytaj: niska reputacja mojego klubu.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.04.2010 22:46    #14
[quote2=parachutes]
3. głupie pytanie :)[/quote2]

1. oczywiście, że może, jeżeli spędzi w klubie 3 lata, a to wychodzi od 18 do 21 roku życia, czyli na styk
2. jeżeli jest na wolnym transferze, to bezproblemowo dołącza do klubu po zakończeniu sezonu
3. wcale nie takie głupie jakby się wydawało ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.04.2010 22:47    #15
z tych regionów na pewno sciagniesz i to nie jednego dobrego młodziana...:)

EDIT: tak a propos jaki klub prowadzisz?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.04.2010 o godz. 22:47

(L)

0
12.04.2010 14:26    #16
[quote=realista_9]z tych regionów na pewno sciagniesz i to nie jednego dobrego młodziana...:)

EDIT: tak a propos jaki klub prowadzisz?[/quote]
Łęczną. Pierwszy sezon: 3 miejsce w Pierwszej Lidze. Drugi sezon: pierwsze miejsce i awans do Ekstraklasy. Trzeci sezon: drugie miejsce i udział w Lidze Europejskiej. Nic wielkiego, bo ciągle nikt z Europy nie chce u mnie grać :) Ale kiedyś doprowadziłem reputację swojego klubu do poziomu, w którym grali u mnie Hiszpanie, więc może za parę sezonów jakiś Czech się skusi...

[quote3=Przemu$^^][quote2=parachutes]
3. głupie pytanie :)[/quote2]

1. oczywiście, że może, jeżeli spędzi w klubie 3 lata, a to wychodzi od 18 do 21 roku życia, czyli na styk
2. jeżeli jest na wolnym transferze, to bezproblemowo dołącza do klubu po zakończeniu sezonu
3. wcale nie takie głupie jakby się wydawało ;)[/quote3]
1. A osiemnastolatek może zostać wychowankiem po przebyciu trzech lat w klubie? Myślałem, że musi być

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.