Tworzenie Własnego Zawodnika

KamykAdrian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2010, 21:36    Pytanie
Nie widziałem takiego tematu wiec zakładam nowy, czy jest możliwość stowrzenia własnego zawodnika w FM-ie 2010 ? Patrzałem w edytorze ale tam nic takiego nie ma. Prosze o dokładny opis co i jak. Pozdrawiam

pchela123 Młody aktywista

0
09.04.2010 21:41    #1
Edytor -> Włącz łatke -> zakładka ludzie -> w prawym dolnym rogu jest chyba edytuj lub twórz.. I cała filozofia

Black Młody aktywista

0
09.04.2010 21:46    #2
W edytorze dołączonym do FMa masz zakładkę "Ludzie". Po kliknięciu na nią u dołu masz przycisk "Dodaj" (u mnie w formie "Do..." :D). Klikasz i masz listę kogo chcesz stworzyć: piłkarza, personel, arbitra etc. I już możesz tworzyć własnego zawodnika.
Uprzedzam pytania:
Nie, FMRTE tego nie umie.
Nie, nie możesz tego zrobić w już zaczętej rozgrywce. Edytujesz bazę danych, więc musisz zaczynać od nowa.
Ale możesz tak edytować zawodnika w FMRTE, żeby miał wymarzone atrybuty, urodziny, wagę, wzrost, imię i nazwisko etc. Ale wszystkiego nie zmienisz, historii na przykład.

Waldas133 Partyzant

0
11.04.2010 23:45    #3
Da rade stworzyc zawodnika do istniejacego save czy raczej nie?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.04.2010 23:51    #4
[quote=Waldas133]Da rade stworzyc zawodnika do istniejacego save czy raczej nie?[/quote]
Niestety, nie ma takiej możliwości.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Black Młody aktywista

0
12.04.2010 20:06    #5
Chyba, że poprzez edycję istniejącego z jakiegoś Zadupia Pipidówek i przeniesienia. Tylko jak mówię, nie edytujesz wszystkiego, historii np. Ale imię, atrybuty, osobiste, droga wolna. Zależy co Cię zadowala.

Waldas133 Partyzant

0
13.04.2010 14:20    #6
Mam pytanie ile na maksa maja pilkarze umiejetnosci 20?? jesli chodzi na przyklad obecne umiejetnosci, potencjal, prawa noga stabilnosc formy.
Nie wiem takze czemu opcja edytuj jest niedostepna jest koloru siwego, ze nie moge jej kliknac bo chcialem wlaczyc jakiegos pilkarza i popatrzec na statystyki dla przykladu. Nie moge tez dodac z jakiego miasta jestem i w jakim kraju sie szkolilem. To juz chyba bylo mowione, ze nie mozna zmienic historii.

Jeszcze ostatnia rzecz czy moge dodac swoje zdj do w edytorze.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.