Mam poważny problem z każdą taktyką w swoich drużynach w fm 2009 na każdej łatce, na jakiej grałem szło mi beznadziejnie. Mam już tego dość i proszę o jakieś rady, ale najlepiej coś od siebie, a nie coś w stylu "wejdź tu tu i tu i tu masz "... Każda drużyna, którą prowadziłem albo miała poważne problemy w obronie, albo w ataku ! Wolę nie mówić o marnowaniu setek sytuacji sam na sam lub nawet niecelnych strzałów na pustą bramkę. Z kolei kiedy grałem Arsenalem Londyn i porobiłem transfery, to zespół zajmował 9 miejsce w lidze i ledwo ciągnął, a jak zostałem zwolniony, to nagle MÓJ skład i zawodnicy, których naściągałem wywalczyli Puchar Uefa . Po prostu żenada prawda ?? Po klęskach na patchu 9.2.0 postanowiłem pobrać 9.3.0 i poszło... jeszcze gorzej. Nieukrywam, że mam już tego wszystkiego dość i mój debilizm taktyczny przechodzi wszelkie pojęcie, a debilizm zawodników, którzy grają jak banda 5 letnich dzieci na podwórku jest po prostu irytujący... Proszę o ewentualne porady (konkretne), co z tym zrobić :/. Nawet pobrany gotowiec o nazwie "Sexy Football", który miał być super ofensywną taktyką, okazał się zwykłym przereklamowanym syfem, bo przegrałem 4:0 bez żadnego oddanego strzału na bramkę (byłem faworytem meczu).
Najnowsze posty