Spotkała mnie właśnie niemiła niespodzianka. Postanowiłem rozpocząć dzisiaj nową karierę w FM 2010 i w związku z tym chciałem zacząć pisać manifesty. Trochę wcześniej zapisałem sobie kilka faktów dotyczących klubu (gram na innym komputerze niż surfuję, więc chciałem mieć później te rzeczy pod ręką w czasie pisania) jako Kopię roboczą. Jakieś pół godziny temu znalazłem coś w rodzaju natchnienia i odpaliłem stronę CMRev, a następnie gotową kopię roboczą. Naskrobałem całkiem długą notkę, lecz przed opublikowanie postanowiłem ją ponownie zapisać jako Kopię roboczą i obejrzeć. Tradycyjnie wyskoczyło mi okienko z pytaniem czy faktycznie chcę to zrobić. Niestety później zostałem zaskoczony w niemiły sposób. Pojawiło się okienko logowania (byłem wcześniej zalogowany, bo inaczej nie odpaliłbym manifestu do edycji, nie zamykałem w międzyczasie przeglądarki ani nie robiłem nic innego poza pisaniem notki, nie czyściłem danych prywatnych przeglądarki ani ciasteczek - BTW miałem zaznaczoną opcję "Zapamiętaj mnie" przy logowaniu), a następnie zobaczyłem, że zniknął cały pisany przeze mnie tekst i zostały tylko fakty zapisane wcześniej. Klikanie przycisku "Wstecz" w przeglądarce nie pomogło, też widziałem tylko starą treść.
Edit: Automatyczne logowanie mam włączone, stąd takie zdziwienie.
Edit: Automatyczne logowanie mam włączone, stąd takie zdziwienie.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2010, 20:34
Najnowsze posty