Własna Drużyna - Problem

Leito_KS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.04.2010, 14:44    Pytanie
Mam taki mały problem. Chcę stworzyć własną drużynę w FM 2010 ale doświadczenia z FM 2008 mnie zabolaly za bardzo i sie boje ^^ Mianowicie stworzyłem własną drużynę, lecz po ok roku w grze wywalalo mnie z niej. Wydaje mi się, że wynikało to z tego, że nie umiałem odpowiedno przerobić ligi itp. Niechce tej drużyny podmieniać za inną (tzn. np zmieniać ManUtd na mój AKS Pęczelice) lecz zrobić ją od zera. Czy jest taka możliwość, żeby zrobić tą drużynę i żeby to wszysto działało?

maniutinho Młody aktywista

0
18.04.2010 15:08    #1
Jasne że możesz. Musisz stworzyć miasto, stadion, klub. Piłkarzy i sztabu nie musisz robić jeżeli nie chcesz. Potem np. jeśli chcesz grać w ekstraklasie to z ekstraklasy musisz wyrzucić jakiś klub (albo powiększyć ligę (z tym więcej pracy)) i dodać swój. Wszystko powinno działać :)

cammilly Partyzant

0
18.04.2010 15:15    #2
Edytor bazy danych do FMa 10 jest na tyle przyjazny, że jeśli będziesz w miarę często zapisywał i sprawdzał czy gra ze zmianami działa (poprzez konfigurację nowej gry i puszczeniem powiedzmy 2 tygodni) nie powinno być żadnych problemów. Ja w ten sposób stworzyłem własną trzy poziomową ligę.

Uważaj jedynie na crash dumpy, więc gdy będziesz w połowie tworzenia zespołu, ligi czy czegokolwiek, sprawdź czy gra działa, żeby nie było zaskoczenia...
Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

Leito_KS Partyzant

0
19.04.2010 18:40    #3
I mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie mam coś zepsutego, jakiś bug że nie mogę prowadzic reprezentacji bo gdy przyjmuję posadę to najzwyczajniej w swiecie jest jakby opozniany termin. Jest na to jakas latka?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.