Gdzie go ustawić?

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2010, 15:20    Pytanie
Witam, mam problem i proszę Was o opinię. Otóż mam ciekawego newgena, rozwija się masakrycznie w 1,5 roku niektóre atrybuty wzrosły o 4. Nie wiem jednak gdzie go ustawić. Jego naturalną pozycja to napastnik, jednak z takim wykańczaniem akcji i opanowaniem wolałbym, żeby grał gdzie indziej. Zastanawiałem się nad skrzydłem, tu jednak słabo prezentują się dośrodkowania. Może of pom, ale tu słabo z podaniami. Załączam screena.

Kacper125 Partyzant

0
27.04.2010 20:48    #10
ja proponuje go na napad ustawić.
http://www.cmrev(...)l?page=1
to mój temat z moim NEWGENEM który ma dobre wykańczanie akcji ale opanowanie słabe (8 ale teraz wzrasta i jest na 9 xD) ale jeżeli znajdziesz mój link to zobaczysz że w wieku 16 lat strzelił mi 12 goli w 10 meczach w premiership co może świadczyć o jego zabójczej skuteczności mimo tego wieku. Atrybuty to nie wszystko lecz muszę przyznać że mój piłkarz jest sprytny bo w niektórych sytuacjach to bramkarz w jego przypadku zalicza asystę poprzez długi wykop:)
pozdro i mam nadzieję że troszkę pomogłem

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.04.2010 o godz. 20:50

ZioOom Partyzant

0
27.04.2010 20:56    #11
Jak dla mnie bedzie on dobrym ofensywnym pomocnikiem (bocznym), albo napastnikiem z czasem się okaże, na której pozycji poradzi sobie lepiej.... ;)
klikajcie pomógł jak pomogłem.... ;)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.04.2010 09:09    #12
Szybki i silny - środkowy napastnik jak nic. Wykańczanie takie jak ma - wystarczy. Ja uważam, ze wykańczanie akcji w przedziale 17-20 to musi mieć zawodnik, który nic innego nie umie - nie drybluje, nie przepchnie się, nie wyprzedni rywala. A ten Twój doskonale da sobie radę z obrońcami, więc niech walczy.

Ja bym go ustawił na środek, i sprawdził, jak gra. Zanim nie obejrzysz go w kilkunastu meczach, nie będziesz wiedział na 100% :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.