Newgen z Polski

Kacper125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2010, 16:01    Pytanie
Trafił mi się świetny newgen z Polski(w końcu). Dałem mu zadebiutować w pierwszej drużynie Wolves i od razu 2 gole. w 9 meczach Premiership strzelił 12 goli a ma tylko 16 lat!. nie wiem czy powinien dalej grac u mnie w pierwszej druzynie bo praktycznie się nic nie rozwija:/ używam reżimu treningowego(tug) ale on praktycznie efektów nie daje nic. mam b.dobrych trenerów i doskonałą bazę treningową;/. Screena nie mogę dać bo coś paint się *******. Spada mu ciągle atrybut determinacja i nie wiem co mam zrobić by przestał. i pytam się czy jest możliwe by wytrenować wybrany przez siebie atrybut(np. opanowanie)? i co mam zrobić by przestał on spadać. obecnie powrócił do U18.chciałbym by w końcu się rozwijał.
pzdr i z góry dzięki

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.04.2010, 16:11

Rafix9c Partyzant

0
27.04.2010 16:04    #1
Też tak mam niestety albo stoji w miejscu z atrybutami. Na twoim miejscu wyporzyczył bym go jakemuś klubowi gdzie bedzie miał szanse pograć np do klubu z 2 ligi angielskiej ;)

Kacper125 Partyzant

0
27.04.2010 16:08    #2
ale on u mnie może grać w pierwszym składzie bez problemu bo to najlepszy mój napastnik na obecną chwilę. tylko wypożyczenie raczej nie spowoduje wzrost atrybutów. mam nadzieję że jeszcze parę osób się udzieli
pzdr

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.04.2010 16:10    #3
Młodzi zawodnicy o wiele szybciej się męczą niż w pełni ukształtowany zawodnik, przez co słabiej trenują i nie rosną im atrybuty

Mój zawodnik wpuszczany tylko jeśli brakowało zawodników przez kontuzje czy występy reprezentacyjne rozwinął się tak że stał się kluczowym zawodnikiem Interu a biją się o niego duże kluby z całego świata.

Po prostu nie możesz go wpuszczać na całe mecze a co gorsza żeby grał mecz za meczem bo się chłopak wypali.

Użytkownik uznał post za pomocny

#TeamTyniec

Kacper125 Partyzant

0
27.04.2010 16:14    #4
dzięki Chod to odpuszczę mu:). Ale jeśli chodzi o wytrzymałość to potrafi utrzymać kondycję na poziomie 85% więc chyba dobrze:).

Yerdek Partyzant

0
27.04.2010 16:16    #5
Moim zdaniem skoro sobie młodziak dobrze radzi, to niech gra. Może nie całe mecze, bo kondycyjnie tego zapewne nie wytrzyma, ale końcówki na przykład. U siebie w Leeds mam baaardzo obiecującego zawodnika. Przez pierwszy sezon, grywał w rezerwach, czasami zabierałem go na jakieś mecze pierwszej drużyny - rozwija się pierwszorzędnie. W wieku 17 lat jest podstawowym zawodnikiem pierwszej drużyny. Nie wypożyczałem nigdzie, bo uznałem, że to bez sensu skoro u mnie grywa na dobrym poziomie, moja baza treningowa jest na bardzo dobrym poziomie, trenerzy też. Przynajmniej mam cały czas na niego oko i ja decyduje ile ma grać i jak trenować - wypożyczenie już tego nie daje. Pozdro!

Kacper125 Partyzant

0
27.04.2010 16:23    #6
a jest sposób by wytrenować wybrany przez siebie atrybut??

jimiH1967 Młody aktywista

0
27.04.2010 16:48    #7
[quote=Kacper125]a jest sposób by wytrenować wybrany przez siebie atrybut??[/quote]
Oczywiście, tym sposobem jest odpowiedni trening.;) Jeśli np chcesz, żeby Twój zawodnik poprawił wykańczanie akcji czy opanowanie pakujesz w treningu w strzały. Jeśli koncentrację, krycie, czy odbiór, pakujesz w obronę. Jeśli np masz napastnika, który nie umie grać bez piłki, nie umie się ustawić, wzmocnij mu trening taktyczny. Jednak moim zdaniem, żeby któryś aspekt gry bardziej podwyższyć, warto jest obniżyć inny, żeby obciążenia były równe (np dodajesz trochę strzałów, obniżasz np taktykę).
Są jednak takie atrybuty, które zawodnik nabywa z wiekiem i doświadczeniem, np.znaczenie.

najdi013 Partyzant

0
27.04.2010 16:48    #8
nie, nie da rady czegoś takiego zrobić ;)

Kacper125 Partyzant

0
27.04.2010 16:52    #9
dzięki wielkie:):)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.