Podpowiedzi wspolpracownikow

Waldas133 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2010, 20:01    Pytanie
Nie ogarniam tego bo robie zebranie sztabu i np. oni mowia, zeby Hulk przy dryblingu schodzil do boku on sie tego nauczyl. To teraz wyskoczyli mi, ze ma czesciej schodzic do srodka. Nie czaje tych ich porad, nic nie zmienialem bo Hulk w tym sezonie wymiata wiec chyba jest dobrze. Nie tylko o Hulka mi chodzi z wieksc ich porad jest taka. Sami sobie przecza.

jimiH1967 Młody aktywista

0
27.04.2010 20:11    #1
Też tak miałem z Pato. Najlepiej te porady olać. Potrafią zaproponować Ci młodego zawodnika na przyszłość, a po złożeniu oferty radzą, żebyś ja wycofał, bo gracz jest kiepski... Czasem się jednak zdarzy, że ich porady ą trafne, np ja korzystam z przedmeczowych porad odnośnie ustawienia linii defensywy, tempa gry itp.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.04.2010 09:27    #2
Te podpowiedzi są z kosmosu. Ja zupełnie je olewam, bo jest tak, jak mówisz - przeczą sami sobie, każą chwalić kogoś, kto ma średnią 6,9 (żeby morale podnieść, a morale spada, bo zawodnik nie wie za co pochwałę dostał), podpowiedzieli, żeby mój środkowy przy dryblingu trzymał się lewej strony - zignorowałem, za tydzień zaproponowali prawą stronę...

Nie wiem skąd oni te podpowiedzi biorą, chyba o ich udzieleniu decyduje to, czy pasjansa ułożą, czy nie. Albo innego sapera.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Derbak-MT Partyzant

0
28.04.2010 14:58    #3
Zawsze przy tego typu podpowiedziach spójrzcie na wykres z prawej który przedstawia wiedzę danego członka sztabu szkoleniowego.

Ja osobiście często korzystam z tych podpowiedzi, aczkolwiek trzeba znać swoich zawodników i wiedźcie co możne im pomóc a co nie.

ZioOom Partyzant

0
29.04.2010 22:21    #4
Poprostu musisz spojrzeć na umiejętności zawodników i wtedy wybrać nowy trenng dla piłkarza, albo niech gra jak grał.... przecież współpracownicy nie mogą wszystkiego robić za Ciebie.
klikajcie pomógł jak pomogłem.... ;)

parachutes Młody aktywista

0
30.04.2010 23:02    #5
[quote=Godman]Te podpowiedzi są z kosmosu. Ja zupełnie je olewam, bo jest tak, jak mówisz - przeczą sami sobie, każą chwalić kogoś, kto ma średnią 6,9 (żeby morale podnieść, a morale spada, bo zawodnik nie wie za co pochwałę dostał)[/quote]
Ocenie podlegają ostatnie mecze. Współpracownicy jednak biorą też pod uwagę towarzyskie i proponują pochwały (wysoka średnia z ostatnich meczów). Jeśli nie ma towarzyskich wśród ostatnich meczów, można im zaufać. Jeśli jest np. lipiec, nie warto chwalić zawodników zgodnie z ich poradami.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.