Grają kiepsko.

oski226 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.04.2010, 15:15    Pytanie
Witam mam problemik dotyczący gry mojej drużyny grającej w ostatniej lidze angielskiej Dorchester Town. Grm już 6 sezon ale moja drużyna gra bardzo kiepsko cały czas ledwo się utrzymuję w próbowałem już wszystkiego (taktyk z neta, własnych, ustalanie składy i tym podobne kupiłem najlepszych zawodników jakich się dało) w sparingach wygrywam po 7-0 jednak w meczach ligowych coś się sypie( a wyjazdy to na 99% porażka) a doświadczenie z tą grą mam bardzo duże, w każdej wersji Fm-a (nawet w tej innym klubem) wyprowadzałem zespól o kilka lig wyżej w tym założyłem sobie że w 2050 awansuję do Premiership(może Championship) a tu z taką formą chyba nigdy nie opuszczę blue sqare south teraz gram 4-2-1-3 na patchu 10.0.2.
Proszę o jakieś porady co zrobić aby poprawić grę zespołu.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.04.2010, 15:30

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
07.05.2010 09:05    #20
Panowie na temat proszę bo za zaraz pomarańczami posypię.
Jeżeli już się wypowiedzieliście i uznacie że w tym temacie nie macie nic do dodania to nie zaśmiecajcie pisząc o wiośnie, sankach itp.
Na PW można sobie o tym podyskutować.

oski226 Partyzant

0
09.05.2010 17:58    #21
Więc skorzystałem z waszych rad i nawet pomogło ale...
grają mi tragicznie na wyjazdach w tabeli ligowej po połówce sezonu mam wg. meczy u siebie 1 miejsce a wg. wyjazdów przedostatnie!!!
próbowałem już wszystkiego
na wyjazdach m.in gra z kontry, bardziej defensywnie ,gra na czas itp.
zauważyłem też że na wyjazdach w ogóle nie działają na nich rozmowy mot.:
gdy dam możecie wygrać lub zycz szczęścia jest na 100% porażka gdy dam oczekuję zwycięstwa to rzadko uda się zremisować. Najczęscie jest po pierwszej połowie 1-0 dla rywala i tak zostaje.

Czy to może być spowodowane tym że moje boisko jest wąskie (gram 4-1-2-1-2)???? I na wyjazdach sobie nie radzą???
Proszę o jakieś sugastie.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.05.2010 18:07    #22
Dla mnie gra 4-1-2-1-2 to jakaś tragedia- tym bardziej na wyjazdach gdzie liczy się gra skrzydłami. Zazwyczaj komputer u siebie próbuje wykorzystać jak najmocniej pomocników. Może to jest przyczyna Twoich porażek?
#TeamTyniec

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
09.05.2010 20:07    #23
[quote=Chod]Dla mnie gra 4-1-2-1-2 to jakaś tragedia- tym bardziej na wyjazdach gdzie liczy się gra skrzydłami. Zazwyczaj komputer u siebie próbuje wykorzystać jak najmocniej pomocników. Może to jest przyczyna Twoich porażek?[/quote]

Tragedia? Gram tak Notts Co od początku i efekty są zadowalające. Wygranie CCL2, wygranie CCL1, 8 miejsce w Championship, wygrana w Championship (fuksiarska, bo Middlesbrough straciło 10 pkt za długi klubu) i na koniec 10 miejsce w Premiership (sam byłem zaskoczony, miałem nadzieję na 12-13, a wszyscy inni wieszczyli mi walkę o przetrwanie). Odpowiednia taktyka (pressing + wąskie pole gry + wolne rozgrywanie piłki itp.) i motywacja oraz świetny bramkarz sprawiają, że od czasu do czasu nawet z potentatami na wyjeździe potrafiłem powalczyć.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Zymon Partyzant

0
21.05.2010 21:36    #24
kupuj zawodnikow z duzym zdeterminowaniem
był - będzie - jest zawsze IKS!

vivi30 Partyzant

0
22.05.2010 10:07    #25
nie kombinuj za dużo - graj jedną taktyka - wygrałem ligę BSS zespołem Thurrock cały czas będąc na minusowym koncie. taktyka 4-1-2-3. Głównie Polacy mi ją wygrali z okolic 3,4 ligi bez kontraktów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.