Witam Was. Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość ,,przekonania" konkretnego klubu żeby mnie zatrudnił Na początku rozgrywki ustawiłem sobie jako ulubioną drużynę Real Madrid, zacząłem karierę drużyną z Polski, następnie przeszedłem do Leeds i do Juventusu. Teraz już mam 2023 rok (dzielny Alfredo Di Stefano nadal jest dyrektorem sportowym mimo swoich 97 lat ) i osiągnąłem sporo sukcesów m.in. mistrzostwo Anglii i PUEFA z Leeds, kilka mistrzostw Włoch i Ligi Mistrzów oraz mistrzostwo Europy i Świata Holandią. Zakładam że mój poziom umiejętności jest na wystarczającym poziomie (wg edytora mam 170). Chciałem sobie skończyć karierę w Realu i za pomocą wspomnianego FMRTE ,,pomogłem" odejść z pracy managerowi (koniec kontraktu) ale mimo że odszedłem z Juve nie zaproponowano mi stanowiska po wyrażeniu zainteresowania, za to zatrudniono kogoś innego i teraz po ,,zwalnianiu" kolejnych trenerów nie pojawia mi się opcja wyrażania zainteresowania, składania podania o pracę ani nawet nie ma Realu na liście klubów bez managera. Czy może być to spowodowane brakiem patcha 10.3.0 (gram na 10.2.0) ? Może macie jakieś sugestie co można z tym fantem zrobić Od razu zaznaczam że mam oryginała, żeby nikt nie pisał pierdół typu ,,masz pirata to się zwalił"
Najnowsze posty