Przywrócenie zapisu

maniutinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2010, 20:36    Pytanie
Witam, czy jest taka możliwość abym mógł jakimś sposobem przywrócić swój usunięty przed chyba dwoma miesiącami zapis do Football Managera 2010? Jeżeli można to jak?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2010 20:39    #1
Jeżeli go wywaliłeś do kosza, to już nie odzyskasz. No, chyba, że nie opróżniałeś kosza przez ten czas.

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

K0ras Młody aktywista

0
08.05.2010 20:54    #2
A nawet gdyby czyscil kosz to co? : D

Jest taka mozliwość, zwlaszcza jezeli usunales do kosza. Jezeli wywaliles spod gry trzeba bedzie troszke bardziej natrydzic.

Silverballer Partyzant

0
08.05.2010 20:58    #3
[quote=kurupt]Jeżeli go wywaliłeś do kosza, to już nie odzyskasz. No, chyba, że nie opróżniałeś kosza przez ten czas.[/quote]

Jest w tym trochę prawdy, jednak można zapobiec tego rodzaju ''wpadek'' usunięcia plików z kosza ( prędzej przeniesienia do nich ).

Kiedyś bawiłem się w takie sprawy ( hacki itd ), jednak interesowałem się też Windowsem i jest kilka sposobów, ale to już wyższa szkoła jazdy...

Jedyne co mogę polecić na przyszłość, to robienie backup dysku...

Jeszcze alternatywnym rozwiązaniem byłoby podpięcie zewnętrznego dysku i zapisaywanie danych co jakiś czas z dysku twardego, na owy dysk zewnętrzny, co znaczy, że zapisywane są pliki nawet usunięte przez Windowsa, cokolwiek z plikiem by się nie zrobiło, plik będzie zapisany na tym dysku, nie ważne w jakiej był postaci (uszkodzony, usunięty itd). Ale to jak już mówiłem, wyższa szkoła jazdy, trzeba się trochę znać niestety.

Pozdrawiam.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 08.05.2010 o godz. 21:07

szfedo Przodownik pracy

0
09.05.2010 01:52    #4
Teoretycznie jest szansa, ale to już bardziej zadanie dla informatyka, a jeśli nie masz takiego w rodzinie lub znajomych to chyba nie widzę sensu w płaceniu za taką usługę jedynie dla save :P

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.05.2010 01:57    #5
[quote=szfedo]Teoretycznie jest szansa, ale to już bardziej zadanie dla informatyka, a jeśli nie masz takiego w rodzinie lub znajomych to chyba nie widzę sensu w płaceniu za taką usługę jedynie dla save :P[/quote]

Ja gadałem z informatykiem u mnie w firmie... szansa jest jak 1:10000000. Nie przesadzam, zwłaszcza po 2 miesiącach. W miejscach dysku, gdzie kiedyś był ten save, było juz kilka innych rzeczy... w zasadzie to szansy nie ma takiej nawet, jak napisałem :D

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

maniutinho Młody aktywista

0
09.05.2010 08:36    #6
Kurczę, szkoda bo pograłbym sobie moją Legią (17/18), dobrą pakę miałem.... Aha mój szwagier jest informatykiem, zapytam. Dzięki wszystkim za pomoc.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.