Chamska gra!

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.05.2010, 15:51    Pytanie
Wychodzę z siebie. Co mecz mam niespodzianki w postaci karnych dla przeciwnika w +90 min. To jeszcze nic, nie mam meczu bez czerwonej kartki dla mnie. Na okres miesiąca nie miałem żadnego bramkarza, bo albo kontuzje, albo reprezentacje U-20. Mecze trwają po 100 minut, gdy wygrywam (zazwyczaj wtedy trace po kilka bramek). Napastnik nie potrafi przedryblowac jednego obrońcy, od kilku kolejek tkwię w strefie spadkowej, bez żadnego pomysłu.

Craxa fan Młody aktywista

0
12.05.2010 16:38    #10
[quote=pierdutka]Obrońcy odpowiednio po 15 i 14 szybkości./ [/quote]
To wystaw jednego szybkiego, a drugiego silnego i dobrze grającego głową. Nie mozesz grać parą takich samych stoperów. Oni muszą się uzupełniać.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

dobry.adam Partyzant

0
12.05.2010 16:46    #11
Ustaw agresywny odbiór: we wszystkich FM-ach, dowolną drużyną, bez względu na to, jaką taktyką grałem - zawsze efekt ten sam, czyli maks. 3-4 czerwienie na sezon, a karne przeciwnika zdecydowanie rzadziej, niż te dla mnie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
12.05.2010 16:49    #12
Kiedy grałem dwa, trzy sezony agresywnie moim Leeds, to zespół łapał najwięcej kartek spośród wszystkich w lidze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pierdutka Przodownik pracy

0
12.05.2010 17:18    #13
Do zamknięcia, nie ma szans na jakiś inny wynik niż przegrana. Kończe z Bari.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.