Dawne gwiazdy w polskiej ekstraklasie

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.05.2010, 15:38    Pytanie
Witam. Poszukuję (głównie do Wisły) graczy, którzy w przeszłości (a może i nadal) grali na światowym poziomie, a byliby skłonni przyjść do naszej rodzimej ligi. Chodzi mi o postacie typu Jari Litmanen, Romario, Ivan Helguera. Będę wdzięczny za propozycje piłkarzy, skłonnych przejść do Wisły, prezentujących jeszcze satysfakcjonujący poziom.

NORMAN Partyzant

0
14.05.2010 15:51    #1
na atak za darmo Vieri i Viduka

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.05.2010 16:01    #2
Tachinardi , Hamann , Rivaldo , Ze Maria
(L)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
14.05.2010 16:12    #3
o, tutaj ;)

http://www.cmrev(...)?page=62

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.05.2010 o godz. 16:12

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.05.2010 16:21    #4
Polecam wejść w wyszukiwanie zawodników i ustawić filtr:
- 'wiek powyżej 28'
- usuń nierealistycznie transfery

a potem wyszukiwać pod kątem występów w reprezentacji.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
14.05.2010 16:57    #5
Lauren, Salomon Olembe, Bruno Basto, Peter Kopteff, Bonaventure Kalou, Joseph-Desire Job a to wszystko za jedyne... 0 euro. Na przyszłość jednak pytaj w linku podanym przez Arka.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

slake1 Partyzant

0
14.05.2010 17:49    #6
Rzeczywiście, dopiero po wejściu w podany link przypomniałem sobie że istnieje specjalny temat dla tego typu pytań. ;) Przepraszam i obiecuję poprawę. :D

A wracając jeszcze do tematu: prosiłem o pomoc, ponieważ podczas wyszukiwania zawodników zaznaczyłem opcję aby usunął nierealistyczne cele transferowe. Na tej liście nie pojawił się praktycznie żaden stary gwiazdor. Dzięki propozycji ściągnięcia Vieriego udało mi się go ściągnąć, bez żadnych kłopotów przy tworzeniu umowy kontraktowej. Czy w związku z tym konfiguracja filtrów nie jest aż tak idealna?
Również ustawienie filtrów wieku powyżej 28 lat i sortowania według ilości rozegranych w kadrze spotkań nie spowodowała pojawienia się na liście tych piłkarzy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.05.2010 o godz. 17:50

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.05.2010 10:18    #7
Hmm... Akurat filtry działają nienajgorzej. Może to być wina słabego asystenta, który uznał, że nie masz szans zatrudnić takich zawodników, więc automatycznie ich odrzucił. Możesz wobec tego nie odznaczać opcji 'nieralistyczne cele transferowe' i próbować składać oferty takim zawodnikom. Jeśli będą na wolnym kontrakcie, to już przy samym wejściu w ekran składania propozycji kontraktowych zobaczysz, czy zawodnik proponuje oczekiwaną przez siebie pensję czy mówi, że nie jest zainteresowany przejściem do takiego klubu, jak...
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Delle_Alpi Partyzant

0
15.05.2010 10:34    #8
A ja ci radzę użyć FMRTE zaznaczając opcje Wolny gracz, wyskoczą ci zawodnicy na wolnym transferze, w ten sposób myślę że łatwiej będzie ci znaleźć stare gwiazdy.....myślę że to nie jest jakieś większe oszustwo w grze, a na pewno ci pomoże w wyszukiwaniu :)

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
15.05.2010 10:37    #9
Ja do Lecha za darmo ściągnąłem Fina Jariego Litmanena :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.