Kontynuuj przetwarzanie - gra się zacina

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2010, 21:05    Pytanie
Witam. Dzisiaj podczas tradycyjnego klikania w Kontynuuj, w trakcie ładowania gra się zacięła. Występuje to dokładnie w tym samym dniu o tej samej godzinie. Odinstalowałem grę, ściągnąłem najnowszy patch ale to nie zmieniło stanu rzeczy. Dalsza kontynuacja rozgrywki nie jest możliwa. Znalazłem gdzieś w sieci podobny problem. Pomogło bodajże przeniesienie gry na kolejny dzień. Czy w moim przypadku istnieje możliwość naprawy funkcjonalności tego save'a? W nagrodę oddam pół wsi i siostrę za żone. :D

Oto delikwent -> http://www.speed(...)isla1.fm

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.05.2010 21:12    #1
Próbowałeś urlopu?

Jeśli zadziała to donosem podam adres żeby siostrę przysłać.
#TeamTyniec

slake1 Partyzant

0
17.05.2010 21:36    #2
Próbowałem, niestety bez zmian.

[quote=Chod]
Jeśli zadziała to donosem podam adres żeby siostrę przysłać.[/quote]

Zwrotu nie przyjmuję. ;P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2010 o godz. 21:37

parachutes Młody aktywista

0
18.05.2010 11:02    #3
Wrzuć screena, bo mi się nie chce Twojego save'a odpalać :P
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

slake1 Partyzant

0
18.05.2010 12:12    #4
-> http://zapod(...)jpg.html
Na tym ekranie gra ani drgnie.

Marrcinusss Partyzant

0
18.05.2010 14:09    #5
[quote=slake1]/.../ siostrę za żone. :D[/quote]

Miałem to samo, znaczy bardzo powoli przetwarzało informacje, ale gdy wymieniłem kartę graficzną to przetwarzanie przyspieszyło.

A w jakim wieku twoja siostra? :D

maciekigood Młody aktywista

0
18.05.2010 14:21    #6
Jeżeli nie będziesz dokupował niczego do kompa, to spróbuj zostawić kompa na parę godzin podczas kontynuowania, to taki moment, że gra przetwarza spoooro informacji.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
18.05.2010 14:34    #7
slake1 - widać, że grzebałeś przy edytorze. Sądząc po zerowej zmianie w bazie danych używałeś FMRTE...i przedobrzyłeś. Taka jest moja opinia po załadowaniu Twojego sejwa. Nie masz wyjścia i musisz zaczać od nowa. Jak już korzystasz z edytora to warto zrobić sobie kopię zapasową sejwa.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

slake1 Partyzant

0
18.05.2010 17:34    #8
[quote=Marrcinusss]A w jakim wieku twoja siostra? :D [/quote]
14, jeszcze dziecko. ;P

Dzisiaj rano włączyłem grę i zostawiłem na dłuższy czas. Wróciłem po 4 godzinach...przetwarzanie się zakończyło, data zmieniła się na dzień następny. Następne przetwarzania minęły bez problemu, jednak przy kolejnym gra zacięła się na godzine, później ruszyła dalej.

Faktycznie, korzystałem z edytora jednak tylko w celu wyszukiwania zawodników (skuteczniejsza szukajka niż ta wbudowana w FM). Nie zapisywałem jednak żadnych zmian. Na razie wszystko chodzi dobrze, dziękuję za pomoc. ;]

Derbak-MT Partyzant

0
18.05.2010 18:00    #9
Panowie nie chce zakładać nowego tematu a mam podobny problem ?

Gram mecz i nagle gra się zacina nic nie mogę zrobić pozostaje tylko ctrl+ald+del i zakończ.

Wcześniej mi się do nie przydarzało obecnie mam 5 sezon i trochę jest to denerwujące gdy 3 godziny gry idzie w plecy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.