Stosunki na linii menedżer-kibice

loswariatos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.05.2010, 21:43    Pytanie
Mam takie pytanie do tych co grają w FM10. Otóż czy nadal jest tak, że choćbyśmy osiągnęli nie wiadomo jakie rzeczy z klubem to gdy tylko zainteresujemy się wakatem w jakimś zespole (mocniejszym/lubianym) to automatycznie nasza skromna osoba jest skreślana przez kibiców i zarząd? Z ciekawości zajrzałem do swoich starych save'ów z 07 i w każdym byłym klubie byłem na liście 'nielubiany personel'. Jak to wygląda w najnowszej wersji?
meglio fascista che frocio

Craxa fan Młody aktywista

0
19.05.2010 22:00    #1
Wygląda podobnie. Czy Cię zwolnią, czy sam odejdziesz, będziesz znienawidzony przez poprzedni klub, a w FM 2010, cięzko Ci będzie nawet kupić zawodnika z byłego klubu.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.05.2010 22:16    #2
tak samo... tylko zainsteresujesz sie inna posada to zarzad i kibice sie na Ciebie wkurzeni i masz zagrozona posade... ale powiem Ci ze po jakims czasie jest to mija i znow jestes lubiany
(L)

Magicc Ekspert

0
20.05.2010 12:05    #3
[quote=Craxa fan]Wygląda podobnie. Czy Cię zwolnią, czy sam odejdziesz, będziesz znienawidzony przez poprzedni klub, a w FM 2010, cięzko Ci będzie nawet kupić zawodnika z byłego klubu.[/quote]

Z tym kupowaniem zawodników z byłego klubu to nie do końca tak wygląda. Gdy trenowałem Celtic po czym odszedłem do Arsenalu spora część piłkarzy mojego poprzedniego klubu zażądała wystawienia na listę transferową i w ten sposób sprowadziłem ich do The Gunners.

Ale fakt faktem, nie byłem już w Glasgow kochany przez kibiców.

loswariatos Młody aktywista

0
20.05.2010 15:04    #4
Ee trochę kurde niefajnie ;) Mogliby coś z tym zrobić, dodać możliwość wypowiedzi i wytłumaczenia takiej decyzji. Zabawnie to wygląda, 10 mistrzostw z rzędu, finał LM, przechodzę do innego klubu i już w poprzednim jestem traktowany jak persona non grata :|
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.