Dodanie piłkarzy z danego kraju w czasie rozgrywki

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.05.2010, 16:45    Pytanie
Witam. Czy jest jakiś sposób żeby dodać piłkarzy z danego kraju w czasie rozgrywki? Mam 4 sezon Feyenoordem i jako że zacząłem grę na małej bazie danych ciężko sprowadzić mi dobrych piłkarzy, większość nie chce przechodzić :( Czy moge jakoś dodać piłkarzy do gry?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

vivi30 Partyzant

0
20.05.2010 16:49    #1
w trakcie ni da rady - pozostaje gra od nowa ...

maniutinho Młody aktywista

0
20.05.2010 16:56    #2
Nie da rady. FMRTE można zmieniać ich imiona, nazwiska, datę urodzenia, kraj it. ale piłkarza dodać się nie da. Niestety musisz zacząć od nowa, tak jak wyżej poradził vivi30. Chyba że jest jakiś inny program którym nie wiem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.