Formalna zmiana pozycji

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2010, 20:24    Pytanie
Witam. Znalazłem ostatnio pewnego zawodnika. Jego forma mnie zadowala, w związku z tym próbowałem go pozyskać. W pierwotnym założeniu miał mi służyć jako napastnik, co jest jego nominalną pozycją. Jednak w opisie pozycji widnieje "Ofensywny pomocnik/Napastnik (środek)". Cały szkopuł tkwi właśnie w tym opisie, a konkretnie w członie "Ofensywny pomocnik", którego chciałbym się pozbyć, ponieważ burzy moją koncepcję (nie wiem dlaczego, ale od dawien dawna mam względem napastników zasadę, że nie może być uniwersalnie uzdolniony). Wiem że problem z pozoru błahy, jednak kasacja tego członu w możliwy i bezpieczny sposób poprawiłaby moją radość z gry. :D

Szyna9 Młody aktywista

0
21.05.2010 20:27    #1
wiesz no op nap czyli pewnie dobrze gra jako cofnięty napastnik albo klasyczna 10 ale do rzeczy to wg mnie ten opis zniknie po jakimś czasie jak będzie strzelał dużo bramek pewnie zmieni mu się na snajper lub też jak będzie czołowym zawodnikiem klasowy napastnik myślę że jedyny sposób to czekanie

Craxa fan Młody aktywista

0
21.05.2010 21:03    #2
Nie wiem czy jest możliwe usunięcie zawodnikowi, innych pozycji, na których dobrze sobie radzi. Wiem, że trening pozycji może dołożyć nową. Może spróbuj dać mu trening pozycji "Snajper", to inne znikną...
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
22.05.2010 10:51    #3
Jeśli nie będzie długo grał na danej pozycji, to zacznie tracić umiejętność grania na niej. Podobna podpowiedź pojawia się nawet czasami w trakcie przetwarzania gry. :P
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.