U mnie często bywa tak, że gdy dostajesz informację, że zawodnik powiedział w jednym gdzieś (na łamach prasy), że szuka nowych wyzwań, chce odejść z klubu, możesz zareagować na wypowiedź i zaznaczyć opcję ,że Twoim celem jest aby każdy zawodnik mógł u Ciebie zaspokoić swe ambicje (czy jakoś tak). Bardzo często działa. Poza tym, jak wspomnieli koledzy wcześniej - nowy kontrakt (szczególnie na samym początku okna transferowego, będziesz mógł odrzucać wszystkie propozycje bez jego niezadowolenia) lub wystawienie na listę transferową (chociaż ja tego nie stosuję.
Jest jeszcze jeden myk. Miałem tak jakiś czas temu z Modriciem, który płakał, że chce odejść, a ja go za Chiny nie chciałem puścić i odrzucałem duże oferty, co wzbudzało jego niezadowolenie. W końcu przyszła oferta 40mln chyba od Interu i prezes klubu zgodził się, nie miałem nic do gadania. To z kolei wzbudziło moje niezadowolenie. Oczywiście Modrić zgodził się i już miał przejść do Interu, gdy przyszła ostatnia informacja o tym, że transfer może zostać zawarty i na dole opcje zatwierdź lub anuluj. Ja wybrałem tą druga, piłkarz został u mnie, bez żadnego niezadowolenia.
Pozdrawiam
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty