Zawodnicy chętni przejsc do mojego klubu

Miczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2010, 13:47    Pytanie
Witam, gdzie jest taka opcja bo nie potrafię jej znaleźć? Wiem, że chyba w Fm 08 albo 09 klikało się w lornetkę, a tutaj jej nie ma. Proszę o pomoc :)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.06.2010 14:12    #1
Na obojętnie jakiej ikonce na górze naciskasz PPM i wybierasz wyszukiwanie, jak w załączniku.

Fenix Partyzant

0
08.06.2010 14:50    #2
Jezu, człowieku, nawet takiego banału nie potrafisz kolesiowi wytłumaczyć.

Po włączeniu wyszukiwania zaznaczasz opcje szczegółowe (Filtr bodajże) i dalej dajesz "dostosuj", gdzie zaznaczasz na dole opcje "pokazuj tylko zawodników co chcą przychodzić do Twojego klubu".

Miczek - o co Ci konkretnie chodziło?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2010 o godz. 14:59

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.06.2010 14:53    #3
On nie widzi w ogóle gdzie jest opcja wyszukiwania. Arek mu pomógł

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.06.2010 15:35    #4
Primo.

[quote]'Jezu, człowieku, nawet takiego banału nie potrafisz kolesiowi wytłumaczyć.'[/quote]
Polecam czytać zawsze 1. post tematu:

[ "wiem, że chyba w Fm 08 albo 09 klikało się w lornetkę, a tutaj jej nie ma" zatem powiedziałem gdzie takową włączyć. :) ]

Secundo.

[quote]Miczek - o co Ci konkretnie chodziło?

// Post edytowano 1 raz, ostatnio 08.06.2010 o 14:59, autor: Fenix[/quote]

No i wypadałoby najpierw jak już wspomniałem przeczytać post i dopiero odpowiedzieć, aniżeli dopiero po tym, jak MM się uświadomił, o co chodzi w temacie, bo sam jak widać nie potrafisz zrozumieć. ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2010 o godz. 15:35

Fenix Partyzant

0
08.06.2010 15:51    #5
Pseudointeligencie, chcę po prostu, aby was Miczek uświadomił, czego naprawdę chciał, jak Magnifico wierzy, że pomogłeś mu w ten sposób. Nie pytam z niewiedzy tylko pytam, żeby dopełnił formalności (bo nie wierzę że nie mógł znaleźć przycisku "Wyszukiwanie piłkarzy" :])).
Pyta o ZAWODNIKÓW CHĘTNYCH DO PRZEJŚCIA DO KLUBU a nie o szukanie piłkarzy. Widać, że słabo idzie w szkole czytanie ze zrozumieniem. A z lornetką moim zdaniem coś najzwyczajniej w świecie pomieszał lub po prostu źle zapamiętał, takie jest moje zdanie.
A MM to może uświadomić sobie co najwyżej gołębia dachowego żeby mu nie zanieczyszczał parapetu

Gilbert - przykro mi, ale pseudointeligent nie jest wyzwiskiem i nie jest obraźliwe. Zdefiniuj lepiej sobie te pojęcie - oznacza to kogoś, kto pozuje na kogoś mądrego, a gada przy tym głupoty. I nie wiem gdzie ja tak strasznie ludzi obrażam, rzeczywiście tak wszystkich wyzywam, że ho ho. Nie będę mówił o tekstach na mnie w innych manifestach bo nie zamierzam offtopować. A kompleksy to ma raczej kto inny i nie chce mi się już kłócić bo znowu będzie niepotrzebny reakcjonista. Kończę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2010 o godz. 16:05

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
08.06.2010 15:58    #6
[quote=Fenix]Pseudointeligencie, [/quote]

Przepraszam, że się wtrącę i nie wypowiem się na temat, ale czy Ty CZŁOWIEKU potrafisz żyć bez obrażania innych?
Czy to po prostu taka Twoja pasja a może leczenie własnych kompleksów i problemów?

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za post nie na temat
(Reakcjonista jak najbardziej zasłużony).
…(…)…

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.06.2010 17:02    #7
[quote]A MM to może uświadomić sobie co najwyżej gołębia dachowego żeby mu nie zanieczyszczał parapetu[/quote]
Ogarnij się.

parachutes Młody aktywista

0
08.06.2010 17:48    #8
Fenix, nie pisz po tabletkach..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Miczek Partyzant

0
08.06.2010 19:49    #9
Dokładnie tak jak napisał Fenix pytałem o zawodników chcących przejść do mojego klubu, a co do lornetki po prostu mi się pomyliło.

[quote=Fenix]Jezu, człowieku, nawet takiego banału nie potrafisz kolesiowi wytłumaczyć.

Po włączeniu wyszukiwania zaznaczasz opcje szczegółowe (Filtr bodajże) i dalej dajesz "dostosuj", gdzie zaznaczasz na dole opcje "pokazuj tylko zawodników co chcą przychodzić do Twojego klubu".

Miczek - o co Ci konkretnie chodziło?[/quote]

Kurde, nie czaje tego ;x

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution