Polskie kluby regularnie trafiają na Romę.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2010, 13:23    Pytanie
Grając w FMa na łatce 10.3 zauważyłem bardzo dziwną rzecz. Zazwyczaj w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej w pierwszym sezonie polskie kluby trafiają na włoską Romę - głównie są to Polonia z Legią, Lechowi zdarzyło się może dwa, czy trzy razy.

To błąd algorytmu losowania, czy to zwykły niefart polskich klubów?
#TeamTyniec

Junin Partyzant

0
10.06.2010 16:08    #10
1. Pireus nie Pierus
2. Pamietaj że to był FM 2008, a w tamtym czasie Pireus regularnie grał w 1/8 Lidze Mistrzów natomiast Partizan i Lewski grali na poziomie naszej Wisły czy Legii
3. Niezapominajmy, że Jagiellonia nie jest klubem który może sobie "rozjeżdżać" pół europy (choć trzeba przyznac że wygrywałem te dwumecze i doszedłem raz do 1/8 Ligi Mistrzów)
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

parachutes Młody aktywista

0
10.06.2010 17:30    #11
Zwracam honor! Ale i tak Olympiakos do objechania po paru sezonach gry nawet przez Jagę.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.06.2010 15:09    #12
A ja zauważyłem coś podobnego. Choć nie gram w polskiej Ekstraklasie, to obserwuję, jak sobie nasze potęgi w Europie radzą. Ogólnie analizuję, kto na kogo trafia, na kogo trafić mogę ja itd. Moim zdaniem, to nie są zbiegi okoliczności. U mnie Chelsea praktycznie zawsze trafia w grupie na Porto, Niemcy na Rumunów, Hiszpanie na zespoły z Portugalii, a Włosi na Angoli.

Z konkretnych klubów, częstą parą jest Galatasaray - Fiorentina, Real - Chelsea (później), Inter - Barcelona.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Kacper125 Partyzant

0
18.06.2010 11:23    #13
ja jak grałem/gram Wolves, Interem i Realem trafiałem zawsze w ćwierćfinale na Juventus w Lm. Tylko jeden raz nie trafiłem bo w 1/8 Real Madryt wyeliminował w ostatnich sekundach ten zespól.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.06.2010 o godz. 11:28

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
18.06.2010 11:34    #14
[quote=Kacper125] Tylko jeden raz nie trafiłem bo w 1/8 Real Madryt wyeliminował w ostatnich sekundach ten zespól.[/quote]

A grałeś właśnie potem z Realem?
…(…)…

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.