Bramkarze Holandii szarakami?

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.06.2010, 23:22    Pytanie
Witam mam do was pytanie. Nie wiem czy to wina łatki, czy może tylko u mnie tak jest, ale zauważyłem dziwny błąd (?). W reprezentacji Holandii powoływany jest zawsze jeden bramkarz ( Stekelenburg), a dwóch kolejnych to szaraki. Nie powołają innych tylko właśnie szaraki, nie rozumiem tego. I chyba nie jest to żadna licencja, ponieważ te szaraki nie odpowiadają żadnemu bramkarzowi. I mam tak przy każdym powołaniu, a nie tylko przy jednym. Na dowód daję obrazek.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.06.2010 23:35    #1
Zadam głupie pytanie - na jakiej grasz bazie? Małej, dużej?

Drugie pytanie - czy wybrałeś ligę holenderską?

Spróbuj w wyszukiwaniu piłkarzy wyfiltrować: pozycja: "bramkarz" i narodowość "holandia". Może w Twojej bazie gry nie ma innego holenderskiego bramkarza, albo pozostali to totalne ofermy, które (według schematów FM) nie są powoływane.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kanius Partyzant

0
15.06.2010 23:57    #2
Tak miałem wybrane dwie ligi Holenderskie przy dużej bazie danych gry. Byli tacy piłkarze jak choćby powołani na aktualne MŚ Vorm i Boschker, w ogóle wszyscy lepsi są.

0
16.06.2010 00:47    #3
Dziwne. To jest screen zrobiony zaraz po ogłoszeniu powołań?

Mimo wszystko może tak być, że w grze jest zapisany "domyślny" poziom graczy (taki, jaki reprezentują "szaraki";), i selekcjoner uznał, że wszyscy, poza Stekelenburgiem są gorsi, dlatego powołuje tylko jego - ale to tylko luźne rozważania z mojej strony. Generalnie wygląda to podejrzanie.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kanius Partyzant

0
16.06.2010 12:38    #4
Screen zrobiony niedługo po zakończeniu MŚ. U ciebie nie występuje takie coś? Bo trochę to drażni, zwłaszcza, że chcę rozpocząć grę w jakimś Holenderskim klubie.

0
18.06.2010 13:10    #5
[quote=Kanius]Screen zrobiony niedługo po zakończeniu MŚ. U ciebie nie występuje takie coś? Bo trochę to drażni, zwłaszcza, że chcę rozpocząć grę w jakimś Holenderskim klubie.[/quote]

Może Ci, którzy byli na MŚ przeszli na emeryturę, albo zostali przeniesieni do drużyn młodzieżowych? Sprawdź kto był rezerwowym bramkarzem w pierwszym meczu MŚ.

Kanius Partyzant

0
18.06.2010 22:32    #6
Właśnie chodzi o to, że nikt. Ten screen jest robiony tak w lipcu 2010 roku, czyli w drugim sezonie i od tamtego momentu ciągle jest tylko Stekelenburg.

0
18.06.2010 23:30    #7
W takim razie jestem koniem...

Kanius Partyzant

0
21.06.2010 11:30    #8
Może ktoś zna odpowiedź, albo przynajmniej ma podobnie i chce się podzielić opinią. Oto kolejny dowód, ten screen jest robiony przy kolejnej grze ( zacząłem Leeds) i pierwszym powołaniu. Dodam, że miałem plik z tymi aktualnymi składami na MŚ. Na początku był Stekelenburg, Timmer, Vorm no i ten powołany 3, a potem jak widać.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.06.2010 10:58    #9
Spróbuj wrzucić to --> http://www.cmrev(...)4_0.html ,mi pomogło wrzucenie tych plików po raz drugi,bo samo coś się pozmieniało.Jakby nie pomogło to wrzuć jeszcze ten pliczek http://www.filef(...)land.ddt do katalogu dataupdatesupdate-1030db1030edt w folderze z grą.Pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.06.2010 o godz. 11:03

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution