Usunięcie Konta - Polityka prywatności CMREV

blackhugun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.06.2010, 18:18    Pytanie
Z początku przez przypadek zauważyłem, że założyłem dwa konta na waszym portalu.Jedno od roku nie logowałem się i jakoś samo nie zostało usunięte. W opcjach zarządzania kontem nie ma opcji usunięcia konta.

Chciałbym usłyszeć tutaj jaka jest wasza polityka prywatności wobec użytkowników i jak można usunąć swoje dane prywatne ponieważ nie wyrażam zgody na przetwarzanie przez was moich danych osobowych a możliwości usunięcia tutaj nie widzę żadnej.I co mnie bawi na pytania innych użytkowników jak usunąć konto nie udzieliliście ŻADNEJ odpowiedzi.

Jestem maniakiem FMa z pewnością będę tutaj miał konto ale nie pod tym nickiem ponieważ znają go moi pracodawcy i bym nie chciał by wiedzieli co robię w czasie wolnym w związku z tym chcę wyczerpującej odpowiedzi jak usunąć konto na waszym serwisie.

K0ras Młody aktywista

0
21.06.2010 18:27    #1
[quote]Chciałbym usłyszeć tutaj jaka jest wasza polityka prywatności wobec użytkowników i jak można usunąć swoje dane prywatne ponieważ nie wyrażam zgody na przetwarzanie przez was moich danych osobowych a możliwości usunięcia tutaj nie widzę żadnej.[/quote]

Zakładając konto zgadzasz sie na przetwarzanie danych osobowych. Bez zaakceptowania tego nie założysz konta. A, że konto masz...

blackhugun Partyzant

0
21.06.2010 18:36    #2
Według polskiego prawa mam prawo zwrócić się do firmy obojętnie jakiej z żadaniem wycofania moich danych marketingowych jak i w ogóle każdych moich prywatnych danych. co teraz zrobiłem i ta firma musi spełnić moje żądanie
.
Twoja odpowiedź mnie powaliła szczęście, że nie jesteś administratorem tego serwisu ale pokazała jak to jest ważny temat i jako FMowy maniak go chętnie poruszam, żeby ten serwis działał jakoś lepiej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.06.2010 o godz. 19:39

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
21.06.2010 18:50    #3
Możliwość usunięcia konta naturalnie istnieje, napisz na, a konto zostanie usunięte.

W przyszłości dla usprawnienia tego procesu dodamy automatyczną opcję usuwania konta, ponieważ w pełni respektujemy prywatność użytkowników.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.06.2010 19:07    #4
[quote=blackhugun]Według polskiego prawa mam prawo zwrócić się do firmy obojętnie jakiej z żadaniem wycofania moich danych marketingowych jak i wogóle każdych danych. co teraz zrobiłem i ta firma musi spełnić moje żądanie
.
Twoja odpowiedź mnie powaliła szczęście, że nie jesteś administratorem tego serwisu ale pokazała jak to jest ważny temat i jako FMowy maniak go chętnie poruszam, żeby ten serwis działał jakoś lepiej.[/quote]
Jeśli już to w ogóle.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.06.2010 o godz. 19:08

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

dobry.adam Partyzant

0
21.06.2010 20:36    #5
Jacko, proszę Cię - przestań wytykać śmieszne błędy, które (jak w tym wypadku) mogły być zwyczajną literówką. Naprawdę, bez trudu odnalazłbym Twoje błędy. Większego kalibru.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.06.2010 21:13    #6
[quote=dobry.adam]Jacko, proszę Cię - przestań wytykać śmieszne błędy, które (jak w tym wypadku) mogły być zwyczajną literówką. Naprawdę, bez trudu odnalazłbym Twoje błędy. Większego kalibru.[/quote]
I vice versa, Adasiu :*.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

dobry.adam Partyzant

0
21.06.2010 21:46    #7
Rzucam rękawicę.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
21.06.2010 21:53    #8
Rzucajcie obaj, ale korzystając z donosów.
A jak ma was to podniecić, to życaicie obje, koszystajonc z donosuw. Kto wiencej błendów tu znajdzie: czas start111!!!one.

Na problem autora tematu odpowiedział Redaktor Naczelny, dlatego temat uważam za wyczerpany.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution