Reputacja klubu

Obry Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.06.2010, 12:04    Pytanie
Hej mam taki problem mianowicie chodzi o reputacje mojego klubu. Gram Wisłą Kraków już 3 sezon i reputacja klubu nie rośnie mimo Mistrzostwa kraju udziału w Lidze Mistrzów dlaczego? Polska liga w rankingu jest na miejscu 11 , a moja Wisła jako klub na 32. Rozpoczynając grę w edytorze czasu rzeczywistego reputacja wynosiła 6000 podobnie jak Lecha Poznań a teraz wynosi 5950 Lech ma 5900 mimo ze na arenie miedzy narodowej praktycznie nie grał czy ktoś może mi pomóc podnieść reputację mojego klubu?

cammilly Partyzant

0
30.06.2010 12:09    #1
Podnieść reputację możesz sprowadzając wartościowych piłkarzy, którzy z czasem powinni pełnić ważne role w klubie jak i w reprezentacji, bo reputacja jakby nie patrzeć związana jest z popularnością, a tą w FMie podbijają nie same wyniki, ale również spektakularne transfery, a jak się do klubu sprowadza np. tanich piłkarzy brazylijskich o średnich umiejętnościach, ale wystarczających na Ekstraklasę to tak właśnie bywa...
Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

Obry Partyzant

0
30.06.2010 12:26    #2
Akurat tu nie mogę Ci przyznać racji Camilly gram na ogromnej bazie danych z 12 aktywnymi ligami 80tyś. piłkarzy i sprowadzam piłkarzy naprawdę jak na ekstraklasę bardzo dobrych piłkarzy są to spektakularne transfery. Aktualnie mam w składzie kilku piłkarzy z reputacja kontynentalną i 6 kadrowiczów rożnych reprezentacji.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.06.2010 15:45    #3
Temat był już poruszany. Niestety - jest to mało możliwe. Reputacja klubu jest mocno uzależniona od reputacji ligi, która się nie zmienia się w trakcie gry.Wisła ma na początku gry wysoką, jak na polską ligę reputację (może za wysoką?), przez co bardzo trudo jest ją jeszcze podnieść. Grałem Wisłą kilka sezonów, i rozumiem Twój problem. Obecnie gram Lechią Gdańsk, i gra się... łatwiej (!!!), ponieważ reputacja "ma miejsce" na wzrost. Oczywiście, kiedy doszła do poziomu Legii, Wisły i Lecha - mam to samo.

Sukcesy na arenie międzynarodowej nie zmienią reputacji ligi, a bez tego reputacja klubu niestety ma pewną barierę nie do przejścia.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

MaTX Partyzant

0
30.06.2010 17:40    #4
Miejmy nadzieje, że w 2011 coś z tym zrobią bo jest to naprawdę dość duży problem który psuje grywalność

Obry Partyzant

0
01.07.2010 00:54    #5
Dziękuje za odpowiedz Godman i dziękuje Matx szkoda ,że liga mimo awansu nie zmienia reputacji bo Ekstraklasa staje się wówczas ligą stojącą w martwym punkcie.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.07.2010 17:59    #6
Możesz użyć FMRTE i zwiększyć reputację ligi, jeśli uważasz, że Twój klub, jak i inne z polskiej ligi grają na wyższym poziomie, niż w rzeczywistości. Jest to jednak kwestia wyczucia. Można ją zmieniać porównując do innych lig, i ich reputacji. Prawdę mówiąc sam się nad tym zastanawiałem.

ps. nie mam 100% pewności, że FMRTE to potrafi.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
01.07.2010 18:23    #7
Potrafi, potrafi.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Obry Partyzant

0
02.07.2010 00:58    #8
Ok panowie dziękuje za odpowiedz na temat mam nadzieję że w kolejnych wersjach to się zmieni :) jeśli nie to chyba podaruje sobie ekstraklasę bo grywam już w ukachaneg Fm od 2005 roku i nadal nie jest ten problem naprawiony oczywiście korzystam z fmrt ale chiałbym żeby jednak rozgrywka była jak najbardziej realna i mam nadzieje że w końcu sie tego doczekam jeszcze raz dziekuję za odpowiedzi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.