Mecz vs Barcelona

mamon12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.06.2010, 21:41    Pytanie
W meczu przeciwko Barcelonie chce koniecznie wygrać - a nie wiem jaka dobrać taktykę(Barca gra klasycznym swoim tyle ze na lewym skrzydle gra Modrić). Kombinowałem z taktyką 4-2-3-1 ale nie wyszło, to samo jak ustawiłem taką samą jak gra Barca. Gram Valencią, mam przekonanie ze na Barce "chyba" trzeba grać dobrze środkiem pola, i mam nawet odpowiednich zawodników do tego, tyle ze nie wiem jak ich ustawić na ten konkretny mecz.

LeC PoZ Partyzant

0
30.06.2010 21:47    #1
jak to 1 sezon toj a bym wyszedł 4-5-1 na lewy Silva na prawy Mata a na Ataku Villa spróbuj kontratakiem i najlepiej nekanie rywali niech lataja zanimi :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.06.2010 o godz. 21:50

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.06.2010 22:14    #2
Ustaw sobie autobus

Graj kontratakiem - krótkie podania, wąskie pole gry, wolne rozgrywanie piłki - dodatkowo oczywiście agresywny odbiór piłki i granie przy przeciwniku na własnej połowie. Może się uda i jakiś przypadkowy atak zakończy się bramką dla Ciebie?; >
#TeamTyniec

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.06.2010 23:18    #3
[quote=Chod]Ustaw sobie autobus[/quote]

To nie autobus tylko Airbus...
Jesteśmy tu aby pomagać...

mamon12 Partyzant

0
01.07.2010 11:44    #4
No nie wiem czy takie murowanie się pod bramką byłoby konieczne. Nie mam już w składzie Maty, za to mam Toulalan'a , Sneijdera, cze Anthony'ego Annana - także środek pola mam wyśmienity. Na bramce też nie byle kto, - Rene Adler. Dodam że wg mediów mam spore szanse na zwycięstwo, choć nie jestem faworytem. Spróbuje z ciekawości metodą save & load z tym airbusem. Mecz jest w końcu u mnie, wiec może by tak zastosować powiedzenie : "Najlepszą obroną jest Atak "?

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.07.2010 11:53    #5
[quote=Regulamin]Status [Reakcjonista] można uzyskać poprzez:
zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników"[/quote]

mamon12 Partyzant

0
01.07.2010 12:08    #6
w takim razie musze poradzić sobie sam - rzeczywiście, mój błąd

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.