Po pierwsze witam wszystkich. Od pewnego czasu Was obserwuję i postanowiłem w końcu dołączyc do tej zacnej społeczności . Jednocześnie proszę o wyrozumiałośc, jako że to mój debiut.
Proszę o pomoc.
Sprawa wygląda następująco:
Posiadam dwa monitory i wpadłem na pomysł, aby na jednym "odpalić" grę, a na drugim cenne porady mistrzów CM REV (Dolce farniente ). Problem polega jednak na tym, że za każdym razem gdy "przejadę" myszką na monitor z Waszymi poradami etc. mój FM "zrzuca się" do paska co trwa pewną chwilę. Rozwiązaniem tego problemu jest uruchomienie gry "windowed", czyli w okienku a nie na "Fullscreenie", jednak za żadne skarby nie wiem jak to uczynić.
I tu pojawiacie się Wy. Gdyby ktoś znał sposób na rozwiązanie ww. problemu będę rad jak cholera .
W skrócie:
Dwa monitory - 1198zł
FM - 129zł
Podzielenie się wiedzą nt. odpalenia FMa w okienku - BEZCENNE!
Czekam na jakiekolwiek info z wrodzoną (niestety) niecierpliwościa.
PEACE!!!
Proszę o pomoc.
Sprawa wygląda następująco:
Posiadam dwa monitory i wpadłem na pomysł, aby na jednym "odpalić" grę, a na drugim cenne porady mistrzów CM REV (Dolce farniente ). Problem polega jednak na tym, że za każdym razem gdy "przejadę" myszką na monitor z Waszymi poradami etc. mój FM "zrzuca się" do paska co trwa pewną chwilę. Rozwiązaniem tego problemu jest uruchomienie gry "windowed", czyli w okienku a nie na "Fullscreenie", jednak za żadne skarby nie wiem jak to uczynić.
I tu pojawiacie się Wy. Gdyby ktoś znał sposób na rozwiązanie ww. problemu będę rad jak cholera .
W skrócie:
Dwa monitory - 1198zł
FM - 129zł
Podzielenie się wiedzą nt. odpalenia FMa w okienku - BEZCENNE!
Czekam na jakiekolwiek info z wrodzoną (niestety) niecierpliwościa.
PEACE!!!
Najnowsze posty