Warunkowa pożyczka

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.07.2010, 23:51    Pytanie
Niedawno chciałem rozpocząć grę Newcastle United. I przeglądając stan początkowy klubu, w finansach w miejscu pożyczek zauważyłem coś takiego :

"warunkowa pożyczka 115 mln euro ( 479 tys/mies do 26.06.2028 W RAZIE ZYSKU )"

sprawdziłem w edytorze i tam taka forma pożyczki nazywa się "DAROWIZNA"

A oto moje pytania:
Jeśli pożyczkę spłącamy tylko gdy mamy zyski na koniec miesiąca to czy jeśli nie mielibyśmy w ciagu roku w żadnym miesiącu zysku to nic nie musielibyśmy spłacać ?

Czy wtedy termin spłaty przedłużyłby się do 2029 roku ?

Czy jeśli do 2028 roku nie spłacilibyśmy całej pożyczki bo nie mieliśmy zysków to czy reszta kredytu by przepadła czy po prostu termin spłaty przedłużałby się ?

Szyna9 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2010 09:54    #1
nie jestem w stu procentach pewny co do tego czy to przepadnie czy nie czy się wydłuży hmm logicznie patrząc powinno się wydłużyć no ale jak sam mówisz jest to darowizna więc może jakoś przepaść

a co do spłacania to jeżeli nie masz zysków to nie płacisz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.