Staty menadzerskie

Bartek_Realista Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2010, 21:54    Pytanie
Siemanko. Mam pytanko odnosie statow. Od czego one zaleza? (np stosunek do krajowych pilkarzy)
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Junin Partyzant

0
18.07.2010 22:18    #1
stosunek wobec krajowych piłkarzy - zależy od tego czy częściej kupujesz piłkarzy "krajowych" czy zagranicznych

zaangażowanie w pracę z zespołem - zależy od tego w ilu aspektach działalności klubu bieżesz udział, na przykład czy sam układasz treningi itp

lojalność wobec klubu/zawodników -zależy od tego jak często zmieniasz klub/zależy od tego czy dotrzymujesz obietnic wobec graczy i tego czy sprawiedliwie (ich zdaniem) oceniasz ich pracę

kontrola nad finansami -zależy od tego czy mieścisz się w budżetach, czy nie wpędzasz klubu w długi i czy za twojej "kadencji" stan konta klubowego się poprawia

konsekwencja taktyczna - zależy od tego czy trzymasz się jednej taktyki czy wolisz "pokombinować"

dyscyplina w zespole - zależy od tego czy dbasz o morale i od tego czy pilnujesz aby twoim piłkarzom nie przeszłedł nawet przez myśl pomysł np. opuszczenia treningu, chyba że chce stracić pensję na jakiś czas...

Mam nadzieję że pomogłem :)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 18.07.2010 o godz. 22:38

"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Vergil Młody aktywista

0
18.07.2010 22:23    #2
Stosunek do krajowych piłkarzy- wzrasta jeśli zatrudniasz wielu graczy z kraju, w którym grasz.

Dyscyplina - rośnie jak nie 'cackasz' się ze swoimi piłkarzami i potrafisz im pokazać kto rządzi w zespole, np. dając karę piłkarzowi, który dostał czerwoną kartkę, wstrzymując pensje piłkarzowi, który nie stawił się na treningu, itd.

Konsekwencja taktyczna - rośniejeśli grasz taką samą taktyką dłuższy czas

Kontrola nad finansami - rośnie, jak klub zarabia, a nie przynosi straty

Lojalność wobec klubu/ zawodników - zmienność tego atrybutu psychicznego jest zależna od zwalniania bądź przedłużania kontraktów piłkarzom klubowym, a także od tego jak często zmieniasz kluby.

Zaangażowanie w pracę z zespołem - tutaj przyznam szczerze nie mam pojęcia co może sprawić by ten atrybut się podniósł lub spadł :D

Edit: Uprzedzony :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.07.2010 o godz. 22:24

El Fenomeno

Junin Partyzant

0
18.07.2010 22:38    #3
ledwie zdążyłem :)
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Bartek_Realista Partyzant

0
18.07.2010 23:52    #4
Dziekuje panowie za pomoc:)
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Derbak-MT Partyzant

0
19.07.2010 02:50    #5
Warto też poruszyć temat " ukrytych statystyk " czy ktoś ogarnięty w sprawach edytora mógł by przedstawić jak wygląda sprawa ukrytych statystyk nie zamieszczonych w profilu ?

szfedo Przodownik pracy

0
19.07.2010 11:48    #6
GenieScout pokazuje ukryte staty. Wchodzisz w zakładkę Staff, wpisujesz tam swoje imię lub nazwisko i po wejściu na swój profil masz pokazane wszystko.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.