Zbyt częste kontuzje w zespole.

Jesters Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.07.2010, 21:53    Pytanie
Witam.
Gdy prowadzę Barcelone od początku sezonu w każdym meczu mam po 2-3 kontuzje. Trening Tug's, ponieważ nie umiem sam robic treningu. Trenerzy od aerobiku i siły 5 gwiazdek. W czym jest problem ? Może powinienem uzyć Holy Training 2009 ?

z góry dzięki za pomoc

Kanius Partyzant

0
22.07.2010 23:28    #10
No ale zadziałałeś za późno i zmiany są przymusowe. Pomstiborius dobrze pisze wiele zależy od przygotowania przed sezonem. Lepiej pomęczyć się z amatorami i pograć niż walnąć asystenta który cały czas kombinuje z jednym składem, bo potem ździwnienie, że kondycja słaba :).

Danielski64 Partyzant

0
27.07.2010 22:56    #11
Mam podobny problem.
Wcześniej grałem na czystej grze (nie wiem jakim cudem zapomniałem o patchu - może dlatego, że starym save'em byłem na prawdę daleko). Kontuzje zdarzały się jak w każdym klubie - nie za często, nie za rzadko. Normalna ilość.
Teraz to szał ciał. Po zainstalowaniu patcha 10.3 non stop w meczach łapię kontuzję. Bez przerwy co najmniej 4-5 zawodników mam niedostępnych z powodu kontuzji. Irytujące nieziemsko.
Z początku prowadziłem Nacional da Madeira - myślę - słaby klub, słaba baza - może to jest wina?
Teraz prowadzę Porto - jest tak samo. Piłkarze wypadają z gry wszelako - 5 dni - 7 miesięcy (przed chwilą podst OPL złamał nogę ;/). Prawie zawsze w meczu.
Gram ostrym pressingiem.

Żyrondysta z... Partyzant

0
27.07.2010 23:10    #12
Mi teraz odpada jakoś Yoan Gourcuff - kontuzja na 3 miechy [zerwane ścęgno podkolanowe]. Gram delikatnym odbiorem i średnim pressingiem. Właśnie dwóch moich głównych def. pomocników [Alou i Lassana Diarra] doznało kontuzje na meczu po 3 tyg. a grają z początkową kondycją bliską 100%. Na szczęście mam dwóch def. pom. na zmianę - Ignacio Camacho i Ariela Borysiuka. Tak to byłoby cienko

Buła Partyzant

0
27.07.2010 23:48    #13
Jeśli już kontuzje się łapie - dobry fizjoterapeuta nie zaszkodzi. Nierzadko ratowali mi tyłek, a w zasadzie moim zawodnikom. Zdarzało się, że wszyscy płakali, gdy jeden z graczy nie mógł wystąpić w meczu finałowym, bo w ligowym złapał kontuzje, ale wystarczyło kilka dni, by się wykurował w zadowalającym stopniu. Oczywiście nie mówię tu o kontuzji w stylu złamanie nogi :) ale jakichś "dwutygodniówkach". Tak więc jeżeli zawali się sprawę przedsezonowych przygotowań - dobrego fizjoterapeutę mieć warto, a zatrudnić można go zawsze!
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

Bartek_Realista Partyzant

0
29.07.2010 18:17    #14
Fala kontuzji i tyle. Jak sie pojawiaja newgeni to kontraktuj najlepszych fizjoterapeutow poniewaz mozesz znalesc naprawde dobrego i na dodatek taniego w 'utrzymaniu'. Warto miec szeroka kadre.
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.