Czy da się namówić piłkarza żeby grał dla Polski?

toster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2010, 14:00    Pytanie
Mam w Lechu świetnego bramkarza z Egiptu ma już uprawnienia do gry w Egipcie i w Polsce ale do Egiptu nie dostaje powołań ( ostatnio miał nawet w osobistych że jest nie zadowolony że nie dostał powołania ) czy mogę go jakoś namówić żeby grał dla polski ?
Albo Majewskiego żeby zwrócił na niego uwagę?
Jest dużo lepszy od Fabiańskiego który jest teraz 1 bramkarzem polski.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.08.2010, 20:44

szfedo Przodownik pracy

0
02.08.2010 15:03    #1
Nic nie możesz zrobić. Jedynym rozwiązaniem jest objęcie kadry i powołanie Egipcjanina o ile byłby zainteresowany ;)

toster Partyzant

0
02.08.2010 21:32    #2
Tak myślałem.
Nie chce odchodzić z Lecha.
Chyba że zrobił bym nowego menadżera i wziął bym Polskę powołał bym go i poszedł bym na emeryturę :)
Szkoda że się chłopak tak marnuje ma 23 lata a atrybuty lepsze od Fabiańskiego.
A Egipt ma obok RPA i tak zdecydowanie najwięcej talentów :P

fbd Młody aktywista

0
02.08.2010 22:00    #3
Może nie będziesz musiał odchodzić. Są niedługo jakieś mistrzostwa? Europy lub Świata, żeby Polska mogła grać i żeby grała słabo. Zawsze jest szansa, że Cię zatrudnią.
Nie możesz go namówić nie będąc selekcjonerem. Właściwie nawet będąc będziesz mógł mu tylko proponować powołanie, wszystko zależy od zawodnika.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2010 o godz. 22:01

The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

MiKa Młody aktywista

0
02.08.2010 22:00    #4
Można prowadzić klub i reprezentację ;)

szfedo Przodownik pracy

0
03.08.2010 15:24    #5
Dokładnie. Odchodzić nie musisz, ale żeby poprowadzić repre musisz mieć już solidną reputację. Chyba minimum kontynentalna? Ale jeśli tak bardzo zależy Ci na powolaniu Twojego golkipera zawsze możesz stworzyć nowego gracza i wcisnąć go do Polski ;)

fbd Młody aktywista

0
03.08.2010 15:59    #6
[quote=szfedo]Dokładnie. Odchodzić nie musisz, ale żeby poprowadzić repre musisz mieć już solidną reputację. Chyba minimum kontynentalna? [/quote]

Nie.
Ja miałem sytuację, gdzie mając reputację kontynentalną złożyłem podanie o pracę w reprezentacji. Odrzucili mnie, a robotę dostał W. Kowalewski, który 2 sezony wcześniej skończył karierę.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

szfedo Przodownik pracy

0
03.08.2010 16:34    #7
No to widocznie pecha miałeś, bo z kontynentalną ze spokojem można obejmować słabsze repry. Fakt, że nie zawsze. Ze światową natomiast można porywać się na Brazylię, Argentynę, Francję itd. Natomiast minimum to chyba kontynentalna na średniaki.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
03.08.2010 17:31    #8
@szfedo
Ja miałem reputację minimum kontynentalną (może nawet światową, ale chyba jednak nie), wyprowadziłem klub z 4 ligi angielskiej po BPL, 2 razy z rzędu zająłem tam 10 miejsce (w pierwszym i drugim sezonie), a reprezentacji Polski nie dostałem.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

toster Partyzant

0
03.08.2010 20:33    #9
Mam reputacje światową.
Już zrobiłem tak jak napisałem zrobiłem nowego menadżera wybrałem Polskę powołałem go zatwierdziłem skład na mecz i 3 dni przed meczem przeszedłem nim na emeryturę Błaszczykowski został menadżerem ale ten bramkarz siedział na ławce i dalej ma uprawnienia do gry w Egipcie i Polsce.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.