Sposób na zapełnienie stadionu.

toster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2010, 21:55    Pytanie
Gram Lechem mam stadion na 44tys i średnią frekwencje 36.5tys.
Średnia rośnie o jakieś 600-800 co sezon, w lidze wygrywam wszystko w ostatnich 4 sezonach przegrałem tylko raz ( w Ekstraklasie ) i chyba 3 mecze w PP.
Czy da się coś zrobić żeby przychodziło więcej ludzi?
I ogólnie chciałbym się dowiedzieć od czego frekwencja zależy od reputacji?od piłkarzy tzn. jak kupię jakiegoś koksa to więcej ludzi będzie go chciało oglądać?
I czy ceny biletów da się zmienić ( chyba nie ale chce się upewnić).

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
02.08.2010 22:10    #1
Cen biletów nie da się zmienić.

Im lepiej grasz, tym więcej osób przychodzi (przy okazji rośnie też reputacja, więc jest to powiązane). Nie będzie to skok kilka tysięcy co sezon, rośnie to stopniowo. Musisz trochę poczekać.

Kupienie znanego zawodnika zwiększy wpływy z pamiątek, nie wiem jak dokładnie przekłada się to na wzrost ludzi na trybunach.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Kacper125 Partyzant

0
03.08.2010 13:18    #2
a u mnie Lech spadł z ligi. Jedyny sposób to wygrywanie.

about Partyzant

0
03.08.2010 15:05    #3
Dobra gra w lidze , europejskich pucharach bo to podstawa , znani zawodnicy patrz $real .
Polską ligę to można wygrać palcem w ... ugraj coś na scenie europejskiej pokonaj lepszy zespół itp

toster Partyzant

0
03.08.2010 20:53    #4
Ostatnio byłem w ćwierćfinale LM :)
w fazie grupowej nie przegrałem meczu w 1/8 wygrałem z Schalke dopiero w 1/4 odpadłem z At.Madryt (które oczywiście wygrało Lm.
I w poprzednich sezonach jeszcze 2 razy 1/8 LM 2 razy 1/16 PE

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.