Legia Warszawa

BKS_Skrzat Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.08.2010, 17:48    Pytanie
Otóż mam pewien problem gram Legią Warszawa i mam bardzo dobrych zawodników a mimo wszystko z przeciwnikami się męczę i sam nie wiem czego to jest przyczyna tego że źle dobieram zawodników czy tego że mam złą taktykę pomóżcie mi ustawić najlepiej możliwie skład i taktykę i mów cię kogo mam wpuszczać z ławki a kogo zdejmować.No i czy kogoś sprzedać albo kupić.

[IMG=http://img842.imageshack.us/img842/4920/beztytuudn.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.08.2010 18:01    #1
Daj szansę Iwańskiemu, niech się uczy grać jako PŚ. Do tego Chinyama i Szałach, daj ich do pierwszego składu. Ściągnij Cabrala, bo ma jakiegoś focha. Zawodnikowi na pozycji Cabrala dałbym atak. Albo tam gdzie gra Rybus. Skrzydłowych wtedy jako schodzących napastników.
A czemu grają piach? Fatalnie wyglądają kondycyjnie. Wszyscy prócz Manu i Antolovicia powinni pójść w odstawkę żeby odpocząć, pomyśl o tym. Powołaj może młodzież. Górski, Koziara, Osuch itd.
Najlepiej 2-3 mecze, a potem powoli niech z ławki wchodzi dotychczasowa '11'. Wtedy lepiej powinno być kondycyjnie.
Przyczyny? Albo cały grasz jednym składem (puchary, liga), lub też źle przepracowałeś okres przygotowawczy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.08.2010 o godz. 18:03

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

about Partyzant

0
04.08.2010 19:04    #2
Zagraj taktyke jak barcelona ... tutaj inaczej sie nie da
w pomocy def vrdolak na srodku cabral , iwanski na skrzydle manu oraz ryba badz schodzacy napastnik i napastnik od wyboru do koloru ... bo tracic iwanskiego lub cabrala to troche tak głupio

0
04.08.2010 19:19    #3
No dobrze ale jak mam zrobić żeby był i Vrdojlak i Iwański i Cabral bo trochę nie rozumiem.Dam pograć młodzieży a niech 1 skład odpocznie
.I co mam dać słabszych Szałahowskiego i Chnyame za Mezenge i Mahopa?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.08.2010 o godz. 19:21

Taher Młody aktywista

0
04.08.2010 19:30    #4
Rotacja składu to klucz do sukcesu. Co Ci szkodzi, że dasz czasem pograć Szałachowskiemu lub Chinyamie. Na pewno ich umiejętności są wystarczające na Ekstraklasę. Nie wiem jak u nich z osobowościami, ale teoretycznie słabsi gracze wcale nie muszą być słabi

0
04.08.2010 19:37    #5
Ja zrozumiaałem że mam ich do 1 składu notorycznie wystawiać więc może zrobię sobie tak:
-1 skład na ligę co jakieś 10 meczy daje im odpocząć
-2 skład gra w pucharach
-Wprowadzam do drużyny młodych zawodników
-Rotuje składem

Jedno pytanie kogoś jeszcze kupić i kogo sprzedać?Mam wrażenie że Alseny Camara jest zbędny bo mam 3 OP w składzie.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.08.2010 20:59    #6
Inwestuj w młodzież. :>
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

0
04.08.2010 22:00    #7
Nie chcą mi rozbudować szkółki więc nie mam za bardzo jak inwestować w tą młodzież.Podałby mi ktoś terminy w których pojawiają się newgeni w dobrych krajach?Chyba będę zmuszony sprzedać Camarę i Szałachowskiego mam i tak szeroką kadrę więc zacznę wprowadzać młodzież.

Dereds Przodownik pracy

0
04.08.2010 22:52    #8
Pytanie, czy ten screen, nie jest bezposrednio po meczu z Polonią?
Wydaje mi sie, że jest, stad taka kondycja.

0
04.08.2010 23:11    #9
TAk jest po meczu z Polonią ale 3 dni po kondycja wygląda tak samo.Zrobiłem sobie dwa składy wprowadziłem do składu:Koziarę,Pogonowskiego,Żyro i Maćka Górskiego.Pierwsze wyniki to:
2-0 z Bełchatowem gol Górskiego i Mahopa
1-1 z Zagłębiem dla nas gol znowu Górskiego ale ogółem to piach grają nadal.Maciek Iwański poszedł do 1 i jest kompletnie niewidoczny na ŚP,Szałachowski gra padakę,Chinyama jak w realu strzela często ładne bramki ale 3/4 okazji marnuje.Przesunąłem Vrdojlaka na obronę bo Astiz ma słabą kondycję na razie.Mezenga na razie kontuzjowany,Manu na urlopie bo ma problemy z aklimatyzacją.Ogółem to na razie tylko się cieszę że odkryłem talent Górskiego może jak przyjdzie Bruno po kontuzji Manu to się rozrusza.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.