Problem z Ribérym

0
06.08.2010, 12:20    Pytanie
Witam! Otóż potrzebowałem dobrego lewego skrzydłowego, tak więc pozyskałem Ribérego z Monachium za 37.5 mln funtów. Problem polega na tym, że zawodnik ten twierdzi że nie zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu (gra u mnie od lipca, a w grze mam połowę listopada). Wysłałem go raz na urlop i gdy powrócił zapewnił kibiców że problem minął i już nie tęskni za domem, lecz w profilu nadal pisze że się nie zaaklimatyzował i nadal mam opcję wysłania go na miesięczny urlop. Głównym problemem jest to że jest on moim podstawowym OPL i bez niego ciężko mi załatać po nim lukę. Kupiłem go z myślą o stworzeniu idealnego duetu skrzydłowych Ribéry - C.Ronaldo z wymianą pozycji w trakcie meczu. Niestety Franck gra przeciętnie i w 10 meczach tylko 2-krotnie trafił do bramki, a jego średnia waha się w granicach 6.8-6.9 na mecz. Boję się że będzie miał duży problem z aklimatyzacją bo ma już 27 lat i obawiam się że będę go musiał sprzedać, co będzie dla mnie nieopłacalne.

I tutaj pojawia się pytanie: Co zrobić aby Franck się zaaklimatyzował? Nie robić nic i dawać mu grać w podstawowej 11, czy może wysyłać go na urlopy? Jest to zawodnik który jest mi bardzo potrzebny bo bez niego jest spora luka na lewym skrzydle, tak więc zależy mi by grał na 100% swoich możliwości, nie tęskniąc już za domem.

W chwili gdy go kupowałem miał on kontuzję która wyleczyła się w czasie 2 dni. Czy to może być przyczyną tego braku aklimatyzacji w drużynie?

P.S: Czytałem inne tematy związane z tym problemem, lecz w każdym przypadku byli to młodzi zawodnicy w wieku około 20 lat, a Franck jest już ukształtowanym, dorosłym zawodnikiem i problem ten wygląda nieco inaczej.

//Edytowano 4 razy, ostatni raz 06.08.2010, 12:42

Kudłaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.08.2010 16:35    #10
Jak zmienić gospodarza Mistrzostw Europy???

Nie da się, poza tym nie spamuj - jeszcze raz i Wróg Ludu - dop. Lucasinho

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.08.2010 o godz. 16:59

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution