Liczba obcokrajowców

Mes7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.08.2010, 17:13    Pytanie
Witam.

Gram Szachtarem Donieck i problem wygląda tak, że w pierwszym sezonie w pierwszym składzie mogłem wystawić 7 obcokrajowców, jednak już w drugim 6, teraz zacząłem trzeci sezon i już moge wystawić tylko 5 obcokrajowców.
I moje pytanie jest chyba jasne, dlaczego tak sie dzieje ?? to jakiś błąd FM'a ?? gram na łatce 10.3.0.

endrus Młody aktywista

0
09.08.2010 17:24    #1
Wydaje mi się, że to nie żaden błąd tylko zmiana przepisów w lidze.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Mes7 Partyzant

0
09.08.2010 17:36    #2
no dobra. ale jak dojde do 8 sezonu to będe mógł wystawić okrągle 0 obcokrajowców ?? na samych Ukraińcach daleko nie zajade.

MiKa Młody aktywista

0
09.08.2010 17:48    #3
Hmm poszukałem trochę i znalazłem, że od tego sezonu limit zwiększono z 7 do 6 obcych zawodników. Ale o limicie 5 nic nie ma. Wygląda na to, że spada to co roku. Czyli mamy błąd. Nie wiem czy można na to poradzić. Może spróbuj edytorem FMRET? Masz najnowszą łatkę? Jeśli nie to może w niej naprawili ten błąd?

Mes7 Partyzant

0
09.08.2010 17:54    #4
10.3.0. mam łatke. Spróbuje FMRET.

Dałem obcokrajowcom Ukrainskie obywatelstwo ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.08.2010 o godz. 18:00

rokfor Partyzant

0
09.08.2010 18:29    #5
Dodałeś obywatelstwo i co?? Myślisz,że gra będzie Ci sprawiać większą radość... Nie warto, tak jak w realnym świecie, poczekać kilka lat na to obywatelstwo?? Ja grałem w FM 2009 (i to Zakarpaciem - nie obrzydliwie bogatym Szachtarem) i było to samo ( z tego co pamiętam co 2 lata się zmniejszała a potem była już na stałym poziomie 5 obcokrajowców), a jak teraz mam załadowaną ligę ukraińską to na potencjał zawodników wcale nie można narzekać. Taki urok tej ligi i jej zasad... Nie wierzę, że nie masz żadnych utalentowanych Ukraińców ...

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.08.2010 18:44    #6
Primo - temat traktujący dokładnie o tym samym już był http://www.cmrev(...)ow_.html

Mes7 - jesteś tutaj nowy, więc tym razem status Reakcjonisty Cię ominie, ale bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem. Proszę - http://www.cmrev(...)ady.html

A odpowiadając na Twoje pytanie - nie ma żadnego błędu gry. Liczba obcokrajowców ma spadać o jeden w drugim i trzecim sezonie - a więc w pierwszym miałeś max 7, w drugim 6, w trzecim i następnych - 5.

Jeśli w czwartym sezonie będzie ich 4, dopiero wtedy będzie można powiedzieć o błędzie gry.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.