Klub

BKS_Skrzat Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.08.2010, 21:42    Pytanie
Mam problem nie wiem jaki klub wybrać na następną karierę liczę że mi pomożecie klub musi spełniać warunki:

-przechodzą do niego duże talenty i solidni zawodnicy(Otamendi i reszta)
-Obojętnie jaka liga może być nawet 2 aby był soełniony 1 warunek
-dużo kasy na transfery
-najlepiej jak klub walczy o LE i LM ale to niekoniecznie

endrus Młody aktywista

0
10.08.2010 21:49    #1
Poszukaj na suflerze było kilka takich tematów.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

RIDS Partyzant

0
10.08.2010 21:50    #2
Sufler to nie miejsce na tego typu tematy.

Ale żeby nie było spamu, to polecam Napoli, Bordeux, Udinese, Szachtar, Newcastle, Saturn Ramieńsoje i Spartak Moskwa.
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

0
10.08.2010 21:57    #3
Wybiorę sobie na pewno . Co do tego że sufler to nie miejsce na takie tematy powinno się zrobić temat zbiorczy i przyklejony w którym siępyta o takie sprawy.

Junin Partyzant

0
10.08.2010 21:58    #4
RIDS --> a gdzie tego typu tematy pisać? pytam z ciekawości

dodałbym jeszcze do Porto, Benfica, Sporting(oraz oczywiście MAN CITY) i polecał zajrzeć do Holandii i Izraela(kiedyś w FM08 znalazłem tam klub do którego bez problemu ściągnąłem Arshawina i Domingues'a z Zenitu jeszcze)
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
10.08.2010 22:05    #5
Nigdzie. Macie mózgi, macie filtry w edytorze.
A jak sobie nawet nie potraficie wybrać klubu, to lepiej się nie zabierajcie za tę grę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.08.2010 o godz. 22:06

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
10.08.2010 22:08    #6
Portugalia?Planuje tam wybrać się od 2006 roku ale jeszcze mi się nie udało ciekawy typ ale mimo wszystko chyba bardziej mi pasują zespoły z lepszych lig a na niższym miejscu 7-3. Holandia też mnie kusi ale poza PSV,Ajaxem,Feyennordem nie przejdą do mnie talenty jak np. Otamendi czy Lukaku. W Izraelu grałem w Macabbi Hajfa 4 razy pod rza mistrz a w europie półfinał LE i nic więcej. Zastanawiam się nad Napoli,Udinese,Strasbourgiem,Lille,Nantes albo Fulham ew. liga belgijska i np. Anderlecht. Co polecacie?

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.