Witam wszystkich
Szukałem czegoś związanego z tym tematem w googlach, bo mam podobny problem.
Gram w CM 03/04, trzeci sezon Tłokami Gorzyce. Udało mi się stworzyć niezłą ekipę głównie dzięki wypożyczeniom i zawodnikom z wolnego transferu. W pierwszym sezonie awansowałem do ekstraklasy z drugiego miejsca [na kilka kolejek przed końcem byłem liderem i miałem sporą przewagę nad resztą, ale oczywiście pod koniec zaczęły się schody]. W drugim sezonie byłem liderem po rundzie jesiennej, ale na wiosnę przyszedł tajemniczy kryzys formy i spadłem na piąte miejsce. W trzecim, najbardziej podejrzanym sezonie, byłem już pewien, że zagram w pucharach. Miałem 7pkt przewagi nad trzecim zespołem, serię 4 wygranych i nic nie wskazywało, że coś pójdzie nie tak. No i w ostatnich 6 kolejkach sezonu zanotowałem 6(!!!) przegranych. Szukałem problemu, przez który tak się dzieje, ale nie znalazłem.
Myślicie, że ta starsza gra też jest taka złośliwa i robi wszystko żeby Tłoki nie zagrały w Champions League?
Pozdrawiam!
PS. Dodam jeszcze, że miałem przedziwny sezon jeśli chodzi o Puchar Polski. Na początku odpadłem, ale do półfinału doszły 3 kluby drugoligowe i jeden z trzeciej [de facto nie grający w żadnej lidze]. No i tutaj na pewno reputacja im nie pomogła w tym
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.10.2010 o godz. 20:04
Najnowsze posty