Nie moge wystawić zawodnika do żadnego emczu

ancek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2010, 02:41    Pytanie
Witam. Mam nastepujacy problem. Jeden z moich zawodnikow rozwaza odejscie na prawei bosmana i poprosil o wystawienie na liste transfreowa. Odmowilem i po jakims czasie przed kazdym meczem pojawia mi sie kolo niego ikonka "Nie" i nie mge go wystawic w meczu. Co jest tego powodem i czy mozna temu jakos zaradzic?

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2010 14:28    #1
Może skończył mu się już kontrakt??
Jesteśmy tu aby pomagać...

ancek Partyzant

0
17.08.2010 14:55    #2
Nie, ma go jeszcze rok.

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2010 15:11    #3
Zgłosiłeś go do rozgrywek? Może zagrać w meczu towarzyskim albo w rezerwach?
Jesteśmy tu aby pomagać...

ancek Partyzant

0
17.08.2010 16:28    #4
Zgloslilem. Na poczatku sezonu mogl wystepować w kazdym mecuz w kazdych rozgrywkach. potem nagle przed kazdym meczem zaczela sie pojawiac przy nim ikonka "Nie" Co ciekawe ikonka pojawia sie tylko przed meczem (chyba dzien przed). W ciagu tygodnia jej nie ma.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.08.2010 16:31    #5
Zrzuć screena z osobistymi. Miałem kiedyś coś takiego w CM-ie 4? Chyba. Veron miał takie coś, ale cały czas przez prawie cały sezon. Nie wiem, może w IRL był za coś zawieszony. Wówczas podejrzewałem, że się przekręcił, bo nikt go nie chciał kupić. A wtedy Veron to jak teraz Iniesta.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.