długi urlop - pytanie do doświadczonych graczy

wacek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2010, 15:01    Pytanie
Witam. Jestem poczatkujacym graczem i mam pytanie do doswiadczonyc uzytykownikow. Sytuacja jest nietypowa: Otoz prowazilem sobie z sukcesami klub (zaczal sie juz 3 sezon) zostawilem gre wlaczoną.. no i do kompa dorwał sie brat i skonczylo sie tym ze wyslal mnie na ebzterminowy urlop. Kiedy sie zoreintowalem minelo juz prawie 5 miesiecy, czyli cala runde jesienną mam z glowy. Czy jest wogole sens kontynuwaoac ta gre? Powiadomien w skrzynce mam tyle ze chyba nigdy nie ogarne co przez te pol roku sie dzialo (chociaz klub sprawowal sie dobrze - peirwsze miejsce w lidze i awans z grupy w CL). Jakie sa wasze rady?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
17.08.2010 15:09    #1
Sprawdź w statusie gry kiedy miałeś ostatni zapis, może uda się choć trochę cofnąć czas.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2010 15:11    #2
Radziłbym Ci kontynuować rozgrywkę, jeśli przynosiła Ci ona frajdę. Te pół roku puść w niepamięć (nie czytaj wiadomości) i graj dalej...
Jesteśmy tu aby pomagać...

wacek Partyzant

0
17.08.2010 15:13    #3
niestey wlaczony byl co miesieczny autozapis, wiec cofnac za bardzo nie moge. Czy ejst mozliwe, ze to pol roku nieobecnosci, jakos znaczaco wplynie na stosunek zawodnikow do mnie. Asystent stosowal moja taktyke i teraz jak patrze na powiadomienia z tego okresu to widze nawet pochwaly w prasie keirowane do mnie a nie do asystenta:P

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2010 15:19    #4
Nawet jeśli jesteś na urlopie to wszystkie sukcesy zapisywane są Tobie, a nie asystentowi... Pochwały, nagany, nieprofesjonalne zachowania, ostre rozmowy motywacyjne itd. itp.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.08.2010 15:21    #5
Nie wpłynie. Bo to ty jesteś szefem i FM Tobie przypisze do reputacji ewentualne sukcesy. Trochę bezsensu... uroki FM-a. Przeczytaj tylko te ważniejsze wiadomości, bo może ci kogoś sprzedali, itd.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2010 16:08    #6
Jeśli Twój brat nic nie poprzestawiał w ustawieniach urlopu, to domyślnie jest tam ustawione, żeby klub nie sprzedawał zawodników. Ja bym przekopał się przez te wszystkie wiadomości i grał dalej. Skoro dobrze Ci do tego momentu szło, a po urlopie wciąż jesteś na pierwszym miejscu w lidze, to graj dalej!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution