PA, czyli tworzymy Polską gwiazdę

Junin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2010, 22:57    Pytanie
Sytuacja:
Gram Arsenalem i znalazłem Polaka/Niemca(jeszce nie wybrał kadry, będe robił co w mojej mocy aby go przekonać do tej właściwej), 14/15 latka ,przyszłą gwiazdę futbolu(mam nadzieję) o PA 196 bodajże
Problem :
Chłopak nie chce przyjść do klubu na kontrakcie juniorskim, koniecznie chce profesjonalny co powoduje że będę mieć go u siebie dopiero za 2,5 roku!!!
Nadzieja:
Może mi ktoś wyjaśnić czy PA przez te 2,5 roku się nie zmniejszy i czy chłopak ma szansę na stanie się światową gwiazdą

Poradźcie!!! Dla dobra polskiej piłki!!
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.08.2010 14:05    #20
Wyczekaj aż kadra będzie szukała selekcjonera, zgłoś się i powołaj go na mecz o punkty. A potem możesz odejść i tak będzie zaklepany dla Polski.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

maniutinho Młody aktywista

0
18.08.2010 14:12    #21
Miałem taki problem u siebie. Bramkarz Argentyna/Polska Sergio Sadowski (PA 197). Jak miał 19 lat to wypożyczyłem go do Legii, pograł cały sezon, wrócił na chwilę do Estudiantes i poleciał do PSV. Był reprezentantem Argentyny do lat 21, ale uprawniony i do reprezentacji Polski i Argentyny. Jak już miał 23 lata to nie grał już w U21 ani w seniorskiej kardze, a mimo to w jego profilu było napisane: W obecnej chwili uważa, że Argentyna to kraj, który chciałby reprezentować. Skończyło się tak, że w wieku 26 lat w końcu zadebiutował w reprezentacji Polski, choć już wtedy grał w Realu Madryt i uważany był za najlepszego bramkarza świata.

Junin Partyzant

0
18.08.2010 15:05    #22
nie ma szybszych sposobów(ale nie "czitów";)? Polecić go selekcjonerowi, namówić rozmową indywidualna albo co?

paziu Młody aktywista

0
18.08.2010 15:25    #23
Niestety nie ma takich opcji. Reprezentacje w FM2010 trochę kuleją.

Użytkownik uznał post za pomocny

Junin Partyzant

0
18.08.2010 15:50    #24
szkoda

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.