boczni obrońcy

Przemes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.08.2010, 22:46    Pytanie
Nie wiem czy to ja źle szukam czy mam pecha, ale w fmie jest strasznie malo bocznych obroncow dla klubów srednich w LM. Np. benfica. Jest rafinha, kolarov przy szczęściu, ale ciezko znaleźć obronce ponad 3 gwiazdkami. mowie tu o typowych bocznych obroncach a nie o srodkowych ktorzy "mogą" grać na bokach. Obojetnie jakim klubem bym nie grał(zazwyczaj albo nizsza liga angielska-tutaj problemu nie ma, albo klub z polowy tabeli najwyzszej klasy). Najgorzej jest przez pierwsze 2 sezony, potem juz jest coraz wiecej zawodnikow dobrych.

czy wy tez macie problem ze skladem na bokach obrony?

MiKa Młody aktywista

0
18.08.2010 22:50    #1
Czyli tak jak w rzeczywistości. Poza tym nie sugeruj się gwiazdkami.

Kanius Partyzant

0
18.08.2010 22:53    #2
Siemka. Ja gram ŁKSem i też szukałem dobrego prawego obrońcy ( ale akurat za darmo). Wydawało mi się, że nie znajdę, bo na wypożyczenie byli albo rasowi środkowi, albo po prostu słabeusze. Znalazłem Kadiego, a także zaufałem Burlidze, który niby miał 1,5 gwiazdki. I obaj spisują się bardzo dobrze i spokojnie po awansie mogą mi starczyć.

PS. A i wartość gwiazdkowa Burligi i Kadiego wzrosła o 1, więc tak jak mówi poprzednik nie patrz na nie, bo asystent/scout może być mierny, albo po prostu źle oceniać zawodnika.

Dereds Przodownik pracy

0
18.08.2010 22:56    #3
Ogólnie, boki obrony to deficytowa pozycja w piłce nożnej, ale po kilku chwilach dogłębnego szukania spokojnie znajdziesz kogoś dobrego.
Wspomnieni przez Ciebie: Rafinha, Kolarov, a także: Diego Renan, Andreas Gorlitz, Emanuelsen, Criscito, Cassani, Lichsteiner i wielu wielu innych ;)

Przemes Partyzant

0
18.08.2010 23:26    #4
wiem ze gwiazdki to nie wszystko bo gram u mnie spector z aston villi. ja gram benfica, i spisuje sie bardzo dobrze. ale zawsze mozna znlaezc cos innego. poza tym moi scouci sa na poziomie 18+ w obu umiejtnosciach. maja wysokie adaptacje i nie potrzebna w tym akuarat determinacje;]

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.08.2010 23:38    #5
Możliwe, że po prostu masz zbyt małą bazę danych, jaką masz? To daj większą :))

Kanius Partyzant

0
19.08.2010 00:05    #6
Zobaczysz. Ściągniesz słabego kolesia według ich, zagra parę ładnych meczy i od razu będą go chwalić. Patrz na średnie w sezonie i szukaj. Jest wielu dobrych bocznych obrońców.

Falcon Przodownik pracy

0
19.08.2010 09:14    #7
Ja też nigdy nie sugeruje się gwiazdkami. A do średnich jak i mocnych klubów polecam Darijo Srnę z Szachtara. Od kilku FM,troszkę przepakowany i daje radę na prawej obronie ,a także w pomocy.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Asasello Partyzant

0
19.08.2010 12:09    #8
Jorge Ribero polecam, w tej chwili nie pamiętam gdzie grał na poczatku gry, Marco Zambelli - to samo, Andrea Rossi - Siena

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.