Kilka dni temu wyśmiano mnie tu i wyzwano od oszustów w związku ze składem jaki posiadam w Wiśle Kraków.Nie mogłem wtedy nic udowodnić po po 4 sezonie gdy wygrałem Ligę Mistrzów reputacja klubu zmieniła mi się na kontynentalną więc wiadomo grzebał w edytorze.Ale po piątym sezonie reputacja powróciła do krajowej (nie wiem czemu bo wygrałem mistrzostwo polski, puchar polski, superpuchar polski, superpuchar europy, klubowe mistrzostwa świata i odpadłem w ćwierćfinale ligi mistrzów ale nie w tym rzecz). Teraz oto moge przedstawić save na którym reputacja klubu jest jak byk krajowa.Do tych co sie ze mnie zbijali nie będę wypisywał już po nickach proszę go sobie wgrać i kolejno składać oferty po 230 mln euro (aby zaoszczędzić na czasie) nastepującym graczom:
Witsel (Standart)
Busquets (Barcelona)
Vidal (Leverkusen)
Guilherme (Ajax) start gry CSKA Moskwa
Papasthathopoulos (Genoa)
Dzagoev (CSKA Moskwa)
Vagner Love (CSKA Moskwa)
Gignac (Tuluza)
Obasi (Genoa) start gry Hoffenheim
Joao Moutinho (Sporting)
Isla (Udinese)
Dajcie każdemu max pensje (aby zaoszczędzić czas) i każdego z nich własnoręcznie a nie jakims fmerte czy jak to sie tam nazywa widząc że reputacja klubu jest krajowa kupicie do Wisły.I proszę mi powiedzieć czym oni się różnią od Sancheza, Sakho, Sissoko czy Carlosa Eduardo (których juz mam), a według was tzw. EKSPERTÓW nie da się do polski kupić i jestem mega oszustem. Szczególnie o komentarz proszę pana (po jego wypowiedziach raczej gimnazjalistę) o nicku Chod który pozwolił sobie drwic ze mnie nawet w innych tematach.
Oto link do save http://www.filef(...)wisa.fm/
Witsel (Standart)
Busquets (Barcelona)
Vidal (Leverkusen)
Guilherme (Ajax) start gry CSKA Moskwa
Papasthathopoulos (Genoa)
Dzagoev (CSKA Moskwa)
Vagner Love (CSKA Moskwa)
Gignac (Tuluza)
Obasi (Genoa) start gry Hoffenheim
Joao Moutinho (Sporting)
Isla (Udinese)
Dajcie każdemu max pensje (aby zaoszczędzić czas) i każdego z nich własnoręcznie a nie jakims fmerte czy jak to sie tam nazywa widząc że reputacja klubu jest krajowa kupicie do Wisły.I proszę mi powiedzieć czym oni się różnią od Sancheza, Sakho, Sissoko czy Carlosa Eduardo (których juz mam), a według was tzw. EKSPERTÓW nie da się do polski kupić i jestem mega oszustem. Szczególnie o komentarz proszę pana (po jego wypowiedziach raczej gimnazjalistę) o nicku Chod który pozwolił sobie drwic ze mnie nawet w innych tematach.
Oto link do save http://www.filef(...)wisa.fm/
Najnowsze posty