Mecz zacina się od 24. minuty

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2010, 10:26    Pytanie
Witam,
Mam problem z Football Managerem. Wszystko było okej, grałem jeden cały sezon z włączonym trybem 3D, nie mając przy tym żadnych problemów (aj, kłamię - na początku w ogóle nic się nie wyświetlało, ale instalacja nowego directx pomogła).
Teraz, od wczoraj, nie mogę grać. W okolicach dwudziestej czwartej - dwudziestej piątej minuty ekran meczowy zaczyna się przycinać (w trybie 2D również!), a pozostałe uruchomione programy działają dziesięć razy wolniej.
Nie jest to kwestia pamięci - powyłączałem wszystko i było tak samo. Zainstalowałem ponownie directx - nie pomogło. Nie pomogło również zaktualizowanie sterowników do karty graficznej. Any ideas?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.08.2010, 10:26

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
28.08.2010 10:32    #1
a próbowałeś urlopować ten mecz ? czy to się na każdym meczu tak robi ? robiłeś re-install ?:D
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Pomstiborius Młody aktywista

0
28.08.2010 11:10    #2
Rozegrałeś już ponad 10 sezonów? Z tego co widzę podobny problem występuje u osób, które przekroczyło rok 2020. Zupełnie jakby po 10-15 sezonach coś się psuło w sejwach i obciążają one nagle pamięć.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Seju Wybitny Literat

0
28.08.2010 11:11    #3
To mój pierwszy sezon. Pobawiłem się ustawieniami karty graficznej i na razie działa :)

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
28.08.2010 11:51    #4
Musisz zmienić Cracka, wtedy pójdzie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.08.2010 11:56    #5
Odpuść sobie debilne komentarze. Plik .exe nic nie ma do takich rzeczy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.